Magazin > VIP
4512 ogledov

Paparaco: Tudi Alya si je po karanteni privoščila!

Alya
1/2
zurnal24.si
Zna uživati, ni kaj …

Ena naših najbolj simpatičnih pevk, svetlolasa Alya, je velika oboževalka mediteranske klime, zato nič čudnega, da se je leta 2017 preselila v Dalmacijo. Kot nam je zaupala pred leti, sta s partnerjem namreč prodala hišo, saj sta si dom ustvarila v Dalmaciji. Kje točno, Alya ni želela izdati, povedala je le, da sta Dalmacijo izbrala zaradi morske klime in dejstva, da ima njen partner hrvaške korenine. Kljub morskem domovanju, ki je želja številnih, pa golobčka še vedno vsaj polovico časa preživita v Sloveniji.

Alya pa očitno zadnjih mesecev ni preživela na Hrvaškem, saj jo je naš paparac te dni ujel na slovenski obali, kjer je uživala v družbi staršev. Družina se je v Piran, na Tartinijev trg, pripeljala s kolesi in uživala v enem izmed tamkajšnjih lokalov. Pevke sprva nismo prepoznali, saj je bila povsem nevpadljiva, a lepo športno elegantno urejena, prav tako pa sta v odlični formi tudi njena mladostna starša. 

Sicer pa je koronavirus načrte prekrižal tudi Alyi, ki bi v novi sezoni tekmovala v šovu Zvezde plešejo, a je bil ta zaradi pandemije prekinjen. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice