Magazin > VIP
1617 ogledov

To je razlog, da Alya prodaja družinsko hišo

Alya
1/3
Mediaspeed.net
Hiša, v kateri je odraščala naša pevka Alya, je naprodaj.

Pevka Alya za 279 tisoč evrov prodaja 310 kvadratnih metrov veliko hišo, ki se nahaja "v idiličnem predelu, na rahli vzpetini, na obronku gozda, približno 200 metrov iz centra Mozirja.“

Gre za dvostanovanjsko hišo z dvema velikima urejenima zelenicama. "Ena z vrtom, druga s paviljonom, vsaka na svoji strani hiše,“ med drugim piše v oglasu, ki je objavljen na spletu.

Zato prodaja družinsko hišo

Alyo smo vprašali, zakaj se je odločila za prodajo družinske hiše, v kateri živi sama, in kam se seli. "Seveda sem navezana na to hišo, saj sem v njej odraščala. Prodajam jo zaradi svojega življenjskega sloga in dejstva, da veliko potujem. Prevelika je zame. Zgradila si bom novo, manjšo hišo,“ je za Žurnal24 povedala pevka in dodala, da ima na to hišo res lepe spomine. "Okolica hiše je krasna, sosedi so krasni. Ima dve veliki terasi, leži ob gozdu, travniki so blizu. Idealna hiša za družino,“ še pravi Alya, ki se sicer s polno paro pripravlja na Emo. "Skladba je nastala v sodelovanju z Maraayo. Zelo se veselim nastopa. Na vse skupaj sicer gledam precej umirjeno in ne želim delati velika pompa in se obremenjevati,“ je za naš portal še izjavila. 

Komentarjev 6