Magazin > Film & Glasba & TV
100 ogledov

Alya bo odprla svetovno prvenstvo!

Alya Arhiv Fashion Week
Našo pevko Alyo je doletela prav posebna čast. Skupaj s 23 glasbeniki bo oprla svetovno prvenstvo v rokometu v Katarju.

Alya bo na odru videl ves svet. 24 glasbenikov, ki predstavljajo sodelujoče države na prvenstvu, bo namreč s himno Live it odprlo svetovno prvenstvo v rokometu, ki se bo začelo 15. januarja.

Kot poroča portal Točno to, je Alya himno snemala že oktobra, med pripravami na izid svojega albuma 'CAR'. Snemanje je potekalo v pariškem studiu, ki so ga od znoraj videli že številni slavni glasbeniki, med drugim U2 in The Rolling Stones.

"Najverjetneje si bom za vedno zapomnila snemanja videospota, saj smo ženske morale biti zakrite in prav pred vsakim snemanjem so nas prišli preverit, če smo primerno urejene in naličene," je povedala Alya in še razkrila, da je imela težave zaradi tetovaže za ušesom. Ustvarjalci so jo želeli prekriti, na koncu pa so našli lažjo pot in Alyo snemali le z drugega profila.

Komentarjev 2
  • antitrust 14:54 10.januar 2015.

    Matr, če ne bi blo Alye se prvenstvo sploh ne bi moglo začet !

  • Janez_53 10:28 10.januar 2015.

    Torej NE BO ALYA odprla prvenstva, ampak SKUPINA 24 GLASBENIKOV!!! Nekaj razlike pa je vseeno, se vam ne zdi? Je pa sramotno za pevko, da je pristala na pogoj, da mora biti zakrita! Marsikatera slovenska pevka na to ne bi ...prikaži več pristala. Tu se vidi, kako so se nekateri pripravljeni prodati za prgišče dolarjev.