Magazin > VIP
65753 ogledov

Alya sme v svojo hišo le za 48 ur, v Sloveniji gradi novo

Alya Instagram @alyamusic
Koronavirus jo je zagodel tudi naši priljubljeni pevki.

Alya je že nekaj let razpeta med Slovenijo in Dalmacijo, kjer ima v bližini Zadra svoj drugi dom. A koronakriza jo je zagodla tudi njej, saj zaradi karantene v svojo dalmatinsko rezidenco zadnje čase ni smela za več kot 48 ur. "Zagotovo je izziv, saj ne morem bit dolgo dol, le 48 ur, čeprav grem pogosto tudi le za dva dni. Bom pa malo več v Sloveniji, moji so zelo veseli. Situacijo jemljem kot dobro, vse se zgodi z namenom. Tudi tukaj imam veliko dela, veže me glasbena šola, novi projekti in komaj čakam na drugo leto," pravi pevka, ki pa si hišo gradi tudi v Sloveniji: "Staro sem prodala, zidam novo, a sedaj to stagnira, ker se osredotočam na nove glasbene projekte."

Sicer pa je Alya pred kratkim zaključila z velikim projektom Joonglaa Star, prvim YouTube resničnostnim šovom pri nas, kjer je bila ena izmed mentorjev. In čeprav je zmagala tekmovalka iz nasprotne ekipe, Alya pravi, da je zelo ponosna na vse udeležence: "Na vse te otroke gledam kot na zmagovalce, 'mi smo en proti drugemu', ni moj način razmišljanja. Jaz sem za to, da si ljudje pomagajo in so en za drugega. Kaya Solo (zmagovalka šova op. a.) je fajn, inovativna, drugačna, odštekana, spominja me name, ko sem bila mlajša. Vesela sem tudi za Mravljo in Kanaia, da sta prišla tako daleč. Kanaia mlade obožujejo, tukaj ne bo imel težav. Vsem želim vse najboljše na njihovi poti."

Komentarjev 11
  • romy 11:33 03.oktober 2020.

    Kaj pa rineš k hrčkom,doma je najlepše...

  • maximilian97 00:16 03.oktober 2020.

    *using a nasa satellite dish to find out who tf asked*

  • Ciril Hrovatin 22:16 02.oktober 2020.

    No, tako se izigrava protikoronske ukrepe: 48-urna izjema, da poskrbijo za svoje vikendice in jahtice, in to vsak vikend...

Sorodne novice