Magazin > VIP
48788 ogledov

Kam je poniknila Angelca Likovič?

Angelca Likovič Ana Fetih
Kljub temu da je v pokoju že nekaj let, se še vedno bori za svoja načela, kadar ne meša malte, ki je "lepilo" njenega zakona …

Nekdanja dolgoletna ravnateljica, predsedniška kandidatka, političarka in komentatorka v resničnostnih šovih, Angelca Likovič danes s svojim soprogom uživa v pokoju in pravi, da je delo tisto, ki ju drži skupaj. Vedno sta veliko zidala, najprej hišo, pa vikend in dve počitniški hiši v Savudrji, Angelca pa je prepričana, da je ravno delo lepilo zakona. 

"Midva uživava v zidavi in v delu. Delo je lepilo zakona in vse drži skupaj. Kjer dela ni, gre hitro vsak po svoje. Zato jaz še vedno beton mešam in se imava lepo. To je najbolj pomembno, kakšnega življenskega sopotnika dobiš. Midva sva pred poroko 6 let hodila, da sva se prepričala o tem, da imava enake vrednote in da potem ni bilo težav," pravi Likovičeva, ki je še vedno aktivna tudi na drugih področjih: "3. oktobra organiziramo Pohod za življenje, sama sem v ožjem odboru, zavzemamo pa se za življenje od spočetja do smrti. V porodnišnicah se vsako leto splavi za 80 avtobusov otrok. Potem pa uvažamo južnjake, namesto da bi podprli naše družine."

Kot nekdanja pedagoginja pa je komentirala tudi vladne ukrepe glede koronavirusa. "Moramo se zavedati, da je zadeva zelo resna, po celem svetu, zato so ukrepi vlade zelo na mestu, le ljudje se jih ne držijo. Starši naj jih upoštevajo in otrokom razložijo, zakaj so potrebni. Jaz vlado in Janšo zelo podpiram, nekoč je bil moj učenec, a ljudje niso resni. Ukrepov se moramo striktno držati, midva z možem v trgovini in pri maši vedno nosiva masko, razkužujeva roke in se ne rokujeva," pravi Likovičeva. 

Komentarjev 16
  • Porko2 11:22 03.oktober 2020.

    Janez je bil njen učenec? Saj se vidi. Zdaj mi je vse jasno.

  • MK 18:36 01.oktober 2020.

    80 avtobusov otrok splavov?!!!!!!!!!! a se vi sploh zavedate koliko otrok je to? in koliko bolečin in stisk je parov, ki nikoli ne bodo imeli otroka pa bi zanj dali vse, ČISTO VSE! Ne obsojam vendar meni je to grozno. ...prikaži večzno. In ko bomo čez 50 let stara družba in ko nam bo čez 70 let črnka brisala rit v domu za ostarele, slovenske vasi pa bodo prazne.... takrat bomo imeli svojo potrošniško miselnost...

  • jj1 08:28 30.september 2020.

    Angelca, a tvoja hči je potem lenuh, ker ji je zakon škripnil?

Sorodne novice