Magazin > VIP
17468 ogledov

Tako si sedaj čas krajša Angelca Likovič

Angelca Likovič Ana Fetih
Pravi, da političnih ambicij več nima in da se ima luštno tudi stran od sojev žarometov.

Kaj v pokoju počne Angelca Likovič? Če ste mislili, da počiva, ste se zmotili. "Poleti sem večinoma na morju, v Savudriji, kjer oddajamo apartmaje. Zjutraj najprej odtečem tri kilometre, da vzdržujem kondicijo, nato urejam vrt, pospravljam ali pa se z možem zapeljeva s čolnom. Pogosto naju obiščejo tudi otroci, vnuki ali prijatelji, tako da je vedno živahno," nam je izdala.

Angelca Likovič Nova kandidatka Slovenija Za predsednico tudi Angelca Likovič

Pravi, da sojev žarometov ne pogreša, da pa bi se primerni ponudbi še vedno z veseljem odzvala. "Tudi to je luštno, jaz političnih ambicij več nimam, sedaj so na vrsti mladi. Pa tudi televizijskih ne. No, če bi bilo kaj primernega, bi razmislila," pove Likovićeva, ki jo je širša javnost spoznala tudi kot komentatorko resničnostnih šovov brez dlake na jeziku. Likovićeva priznava, da televizije ne gleda veliko, če pa že, si od domačih resničnostnih šovov najraje pogleda MasterChef, saj je tudi sama strastna kuharica.

(Foto: Boštjan Tacol) Angelca Likovič Slovenija Angelca Likovič po napadih nase napisala javno pismo

Kako pa je s tem, da ima sedaj več časa, zadovoljen njen soprog? "Mož rad vidi, da mu dobro kuham, on pa me razvaja tako, da kaj dobrega speče na žaru, predvsem ribe." Kaj pa strast med njima, je po vseh teh letih zakona še prisotna? "Strast med nama je letom primerna (smeh), predvsem pa je zelo pomembna ljubezen. Čedalje bolj se imava rada in tako to je, če odnose in poštenost gojiš že od mladosti. Čedalje bolj sva navezana drug na drugega."

 

Komentarjev 5
  • dd 10:55 22.julij 2018.

    Ali plačuje davek, ddv, takse in prispevke? Nič ne omenja, da se ukvarja s takšno papirologijo.

  • miki1234 10:25 22.julij 2018.

    pohlepnica stara je naredila ogromno škodo pri trošenju svoje hinavščine med že tako razdvojen narod... upam, da se nikdar več ne vrne v slovenijo...

  • Pepa 10:15 22.julij 2018.

    Končno je našla smisel življenja. Bolje pozno kot nikoli. Pa naj speče še potičko, pa bo dan popolen.

Sorodne novice