Magazin > VIP
831 ogledov

Vid Valič o Angelci: To je tako kontroverzno in butasto

Vid Valič Saša Despot
Na svojem stand upu se bo Vid Valič tokrat dotaknil tudi malce bolj kontroverzne teme – splava. Komentiral bo Angelco Likovič, predvsem njene izjave o splavu.

Vid Valič je napovedal novo sezono StendApa, kjer se bo dotaknil tudi trenutno najbolj vroče teme v Sloveniji – splava in predvsem mnenja Angelce Likovič o splavu. "To sem zasledil in moram komentirati. Zato, ker je njena izjava tako kontroverzna in na nek način butasta, da preprosto moram pokomentirati," je za Žurnal24 povedal Vid.

Na vprašanje, kaj sam meni o splavu, pa pove: "Nihče drugemu človeku nima pravice govoriti, kaj naj počne s svojim telesom. Razen, seveda, če je ta oseba mentalno ali kako drugače prizadeta in ne more sama sprejeti odločitve. Če pa je to zdrava, normalna oseba, se mora sama odločati o tem, kaj dela s svojim telesom."

Valič sicer tudi meni, da s to temo med nastopom ne želi narediti vtisa, da "hoče rešiti svet", temveč: "Če se zgodijo neke aktualne stvari in dobijo veliko pozornosti, jih je treba vključiti, če se v njih skriva humor. Če ne drugega, mi preverjamo, kaj si ljudje res mislimo. Če to delamo pred sobo stotih ljudi, lahko dobimo vsaj nek vzorec, kako ljudje razmišljajo. To je bolj kredibilno kot branje forumov, kjer ljudje komentirajo in govorijo marsikaj, ker pač lahko, saj je vse anonimno."

StendAp, na katerem bosta poleg Vida nastopila tudi Gašper Bergant in Sašo Stare, bo danes v Kavarni Union.

Komentarjev 13
  • malonaokoli 17:15 31.oktober 2016.

    očitno je Janeza tako prestrašila, da se revež še danes poštarja boji...

  • malonaokoli 17:14 31.oktober 2016.

    da se razumemo, za splav so odgovorni absolutno samo moški, ki ne znajo seksat brez posledic...in Angelca bi to morala vedet. Ženske so zgolj žrtev od moškega egoizma.

  • frenky 07:51 31.oktober 2016.

    Kako pa veste kaj razmišlja.