Magazin > VIP
228 ogledov

Likovičevi tarnajo nad Gostilno

Angelca Likovič Saša Despot
Angelca Likovič, komentatorka prve sezone šova Gostilna išče Šefa, pravi, da se ljudje s pritožbami glede druge sezone nanjo obračajo vsak dan.

"Moram povedati, da Gostilne ne spremljam oziroma zelo malo, me pa vsak dan kličejo ljudje iz vse Slovenije. Sprašujejo me, ali gledam in da naj bi bilo letos veliko stvari krivičnih. Vsakemu rečem, da šova ne spremljam in da naj pokličejo na Pop TV, če se s čim ne strinjajo. Občutek imam, da ljudje letos niso tako zadovoljni in da naj bi se nekaterim delale velike krivice in hinavščina, vendar sama oddaje res ne spremljam, niti enega dela ne," nam je zaupala Angelca Likovič, nekdaj priljubljena komentatorka resničnostnih šovov, ki pravi, da druge sezone Gostilna išče šefa ne ignorira, le časa za ji primanjkuje: "Teh šovov je veliko in tudi v Sloveniji me ni bilo, saj sva z možem veliko časa preživela na vikendu v Savudriji. Mislim pa, da je drugo sezono Bine organiziral po svoje, zato nimam jasne predstave o tem, kako stvar poteka."

Komentarjev 2
  • Speedy006 12:29 04.december 2013.

    Pa kaj se ta stara vešča sploh oglaša. Če bi bla ona tam, bi bla pa najbolj pametna glede vsega in bi blo vse oh in sploh fajn.

  • mkmorfius 10:08 04.december 2013.

    Joj, Angelca, pa koga briga kaj ti misliš/govoriš... uživaj v penzionu in nehi se brukat...