Magazin > VIP
81029 ogledov

Alya pokazala kotiček svojega doma v Dalmaciji, sanjsko!

zvezde plešejo, Alya POP TV
S kozarcem vina v roki uživa v svojem dalmatinskem domu ...

Naša pevka Alya že skoraj tri leta več ne živi le v Sloveniji. S partnerjem sta si dom namreč ustvarila v Dalmaciji. Kje točno, Alya ne želi izdati, leta 2018 je povedala le, da sta Dalmacijo izbrala zaradi morske klime in dejstva, da ima njen partner hrvaške korenine. Kljub morskem domovanju, ki je želja številnih, pa golobčka še vedno vsaj polovico leta preživita v Sloveniji.

Znano je, da se je pevka precej časa trudila prodati razkošno opremljeno hišo v Sloveniji, sedaj pa je na Instagramu razkrila delček svojega doma v Dalmaciji, ki je prav tako videti sanjsko. Stena iz kamna, mehko pohištvo, stekleni lestenci in robustna ogledala ustvarjajo lep kontrast. Na fotografiji je sicer razkrila, da jo je v Dalmaciji obiskala mama, ki je prav tako atraktivnega videza kot naša pevka. Dokaz, da jabolko res ne pade daleč od drevesa!

Najboljši videi so na kanalu Joonglaa!

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 10
  • porko2 17:36 05.avgust 2020.

    Na tej sliki ne vidim ene lepe stvari. Kaj zid s kamenja je sama zidala?

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 20:13 15.julij 2020.

    Alja klošar!!!A si predstavljate,da ta pride v kiklici in petkah v Stožice... .Črna kiklca(gvant),črne lakirane štiklce,leva desna rama in hrbet ameriška zastava in vstopni komad,za ogrevanje "Patrick Cowley - Menergy"... .Vse bi se nabilo.še za Savo in vse do Črnuč...

  • Avatar jate
    jate 17:21 15.julij 2020.

    naj kar dol ostane

Sorodne novice