Zanimivo
1708 ogledov

Majhen luksuz za popolno varnost

Henkel
1/7
Henkel
Bolj kot kadarkoli prej je vaš dom postal prostor za življenje. Pisarna, telovadnica, šola, igralnica, vrtec, spalnica – čez noč je dom postal naš cel svet.

Razkošje bivanja v objemu doma, v miru in tišini, ki smo si ga nekoč tako zelo želeli, je postalo sedaj vsakodnevna rutina. Samoizolacija je v našo oazo miru prestavila cel svet, kar lahko predstavlja velik izziv za posameznika ali pa na drugi strani popolno zadovoljstvo. Končno smo našli čas, da se posvetimo družini, otroci so se seznanili s službenimi obveznostmi svojih staršev, ti pa so postali otrokovi pomožni učitelji. V primeru, da se uspete res dobro organizirati, lahko dom vsaj za eno uro preuredite tudi v domačo telovadnico, kjer za trening poskrbijo slavni spletni vaditelji hollywoodskih zvezdnikov.

Osvobite se nereda v kuhinji

Vse to so pozitivne strani ostajanja v zavetju doma, za kar pa je potrebna dobra organizacija vseh družinskih članov. V času, ko vsak izhod predstavlja izpostavitev epidemiji, je izjemno pomembna skrb za higieno in čistočo doma. Ob rednem čiščenju in dezinfekciji rok ne pozabimo, da mora tudi bivalni prostor ostati čist in varen, da bi lahko v njem uživali v popolnosti.

Henkel | Avtor: Henkel Henkel
Skrb za zdravje pa se začne s skrbjo o zdravi prehrani. V teh dneh veliko svojega časa namenimo prav pripravi dnevnih obrokov. Poleg tega, da zapovedi nutricionistov pravijo, da moramo sedaj še posebej skbeti za uravnoteženo prehano, je to lahko odličen način, kako se naučiti novih gospodinjskih trikov in preizkusiti recepte, kjer v kuhinjska opravila z lahkoto vključite tudi svoje otroke, ki komaj čakajo, da lahko sodelujejo pri pripravi družinskih obrokov. Kulinarične specialitete pa običajno zahtevajo velike količine umazane posode. Ker le malokdo razpolaga s kuhinjo velikosti priljubljane restavacije, v katero ste nekoč radi zahajali, je redno umivanje posode in vzdrževanje reda v kuhinji, obvezno za vaše kuharske uspehe.

Pri izboru sredstev za pranje bodite varčni in ekonomični, kar vam bo uspelo z uporabo Somat gelov ali tablet za strojno pranje, ki z nižjo porabo energije zagotavljajo sijočo posodo. V primeru, da prisegate na ročno pranje posode je tukaj Pur, vaš zaveznik v boju proti kupom umazane posode. Sedaj je čas, da postanemo še bolj odgovorni tako do sebe kot tudi do okolja in pazimo na porabo vode, elektrike ter drugih naravnih virov.

Henkel | Avtor: Henkel Henkel
Kako podaljšati svežino perila

Eden izmed strojev, ki je v teh dneh nekoliko bolj obremenjen je tudi pralni stroj. Ker imamo končno nekaj več časa, je pri marsikomu na vrsto prišlo spomladansko čiščenje omar, s katerim osvežimo oblačila, posteljnino in preostali tekstil v našem domu.

Medtem ko mnogi več časa preživijo v postelji, se drugi družijo na domačem kavču in v istem prostoru pogosto tudi telovadijo, je svežina prostorov in tekstila, ki ga uporabljamo zelo pomembna. Poleg izjemne čistoče, pralna sredstva Persil, vaše tkanine zmehčajo in pustijo dolgotrajno svež vonj, ob katerem boste uživali v vaših priljubljenih rutinah, kot je jutranja kava v objemu mehkega kopalnega plašča ali čista in dišeča posteljnina, v katero se zavijete pred spanjem z najljubšo knjigo v rokah.

 

Perilo | Avtor: Pixabay Pixabay

Henkel | Avtor: Henkel Henkel
Majhen luksuz za popolno varnost

Eden izmed prostorov, ki ga nikakor ne smemo izpustiti, ko govorimo o popolni čistoči doma, je vaša kopalnica. Mesto, ki si zasluži tudi sicer nekoliko več pozornosti pri odstranjevanju bakterij, je vaša straniščna školjka. Toaletni prostori, kjer se tudi sicer zadržuje največ nečistoč, so namreč odlično okolje za razvoj bakterij. Zato jim namenimo nekaj več pozornosti pri čiščenju, kjer se vedno lahko zanesemo na proizvode za dezinfekcijo toaletnih prostorov Bref, saj bodo ti poskrbeli za prijeten vonj. Zakaj tudi vašega toaletnega prostora ne bi objel eleganten vonj, kot ga poznajo luksuzni hoteli?

Naročite preko spleta in ostanite doma

Varnost je v teh dneh na prvem mestu, a ob tem ne pozabimo na udobje. Pomembno je, da se doma počutite prijetno in ste lahko prepričani, da je vaš dom mala oaza miru in varnosti, kamor se vedno lahko zatečete brez skrbi in negotovosti. V teh dneh vse več pozornosti namenjamo tudi trajnostnim proizvodom, saj nas narava opozarja na odgovorno in varčno ravnanje, ko govorimo o izkoriščanju naravnih virov.

Vsi Henklovi proizvodi za čiščenje in vzdrževanje doma so razviti po najvišjih standardih, ki zagotavljajo maksimalno učinkovitost pri potrošnji naravnih virov. Henkel proizvodi so na voljo v vseh fizičnih in spletnih trgovinah vaših priljubljenih prodajnih verig, kjer povečini lahko naročujete kar iz udobja domačega naslonjača. Pomembno je, da ostanemo v varnem, čistem in udobnem objemu lastnega doma.