Magazin > VIP
14317 ogledov

Tej lepotici zavida pol Slovenije

Franko Bajc Instagram
Franko Bajc in Kaja Vidmar skupaj med rjuhami …

Naš resničnostni zvezdnik Franko Bajc je tudi talentirani glasbenik, ki je s svojo skupino Onelike izdal novo skladbo in videospot Rose. Franko je skupaj s Krisom Kodeljem napisal tako glasbo kot besedilo. Producent skladbe je Žan Serčič, v video spotu pa je Franko zaplesal s privlačno igralko in tekmovalko nove sezone Zvezde plešejo, Kajo Vidmar.

S Kajo sta sodelovala že v preteklosti, prav tako s koreografom Miho Krušičem, ki ima pod okriljem tekmovalce šova Zvezde plešejo. "Bil sem obkrožen s samimi prijatelji, zato je bilo užitek delati," je razkril Franko, ki je pohvalil tudi Kajo ter povedal, da si boljše soplesalke ne bi mogel zamisliti. 

A njun odnos je očitno le prijateljski, kljub temu da sta se pred kamerami odlično ujela. Franko namreč pravi, da je še vedno samski, kar pa še bolj podžiga govorice, da naj bi bil prav on prvi izbor za Sanjskega moškega, ki ga bo predvajal Pop TV. Franko je na to dejal le, da je s Popom v preteklosti zelo dobro sodeloval in da si pušča odprte možnosti tudi v prihodnje. 

Komentarjev 3
  • leonardo 10:12 26.november 2020.

    Dej no Ana nehej! Tričetrt Slovenije sploh ne ve o kom pišeš!

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 09:07 26.november 2020.

    Goloprdci!!!

  • Avatar pantani
    pantani 07:38 26.november 2020.

    Sami neznani!!!

Sorodne novice