Magazin > VIP
54974 ogledov

Zvezde plešejo: Tekmovalka zbolela za resno boleznijo

zvezde plešejo, Kaja Vidmar POP TV
Tako se spopada z resnim zdravstvenim stanjem …

Mlada igralka in model Kaja Vidmar, ki se letos vrti v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, ki so ga zaradi koronavirusa trenutno ukinili, je pred štirimi leti zbolela za crohnovo boleznijo, kronično vnetno črevesno boleznijo, ki jo zadnja leta uspešno nadzoruje. 

"Leta 2016 sem imela dva izbruha, danes pa bolezen uspešno nadzorujem s pomočjo crohnove diete, ki ne vsebuje živil z laktozo ali glutenom. Zelo mi je pomagalo tudi to, da sem se odselila na svoje," je zaupala 24-letna svetlolaska, ki je pred enim letom končala desetletno zvezo, kar je bilo zanjo veliko olajšanje.

Že od rojstva pa se bori tudi s hashimotovim sindromom (bolezen ščitnice op. a.), ki je prav tako avtoimuna bolezen. Zdravila je opustila šele pred pol leta, čeprav ji je zdravnica to odsvetovala. "Veliko si pomagam sama, predvsem gledam na to, da živim čim bolj zdravo, umirjeno in da si pomagam z naravnimi zdravili in tretmaji," je zaupala Kaja, ki ji je pri izboljšanju  stanja bolezni ščitnice zelo pomagala limfna drenaža, kot nam je zaupala. 

Ste že del Joongle?

Komentarjev 2
  • Avatar Ferviolla
    Ferviolla 00:40 15.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • Alojz Kokot 13:27 14.marec 2020.

    Mlada igralka in model Kaja Vidmar, ki se letos vrti v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, ki so ga zaradi koronavirusa trenutno ukinili, je pred štirimi leti zbolela za crohnovo boleznijo Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zvezde-plesejo-tekmovalka-zbolela-za-resno-boleznijo-343315 - www.zurnal24.si to pa je novica-pred 4 ...prikaži več 4 leti-zakaj niste te novice objavili takrat

Sorodne novice