Magazin > VIP
7200 ogledov

Pop TV razkril težko pričakovano skrivnost

Zvezde plešejo Pop TV
Kdo bo koga?

Kdo bo koga vrtel po parketu? Plesni spektakel Zvezde plešejo na zaslone POP TV prihaja v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. V najbolj plesni televizijski studio se vračata voditelja Tara Zupančič in Peter Poles. Sodniške loparčke bodo tudi to sezono dvigali Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.

Letos se bo po plesnem podiju vrtelo deset parov, že za prvo oddajo pa smo pripravili presenečenje, saj se bodo vrtele le zvezdnice. Alya, Kaja Vidmar, Kataya, Mojca Funkl in Teja Jugovic so danes izvedele, kdo so njihovi plesalci in se prvič podale v plesno dvorano, kjer bodo začele trenirati. Da pa ne bodo le one vedele, s kom plešejo, to razkrivamo tudi vam. Alya bo plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, Kajo Vidmar pa bo po plesnem podiju vrtel Miha Vodičar. Kataya je dobila povratnika iz prve sezone Nejka Petra Levaka, Mojca Funkl lanskega zmagovalca Arneja Ivkoviča, Teja Jugovic pa bo plesne korake trenirala s Tomažem Šterom.

Zvezdniki še ne vedo, kdo so njihove plesalke, saj začnejo trenirati en teden kasneje.

Komentarjev 2
  • andrej06 18:27 25.februar 2020.

    Ko bo to konec pa poleg turških limonad prihaja spet sam doma ,umri pokončno ,,,,,bedaaaaa,,,, če pa omenim besedo ga.....d pa me blokirate

  • Ender3 12:21 25.februar 2020.

    Vse bo enako, ni kaj pričakovati. POP tv se preživlja z show—i in oglaševanjem in kvari medijski prostor.