Magazin > Film & Glasba & TV
56960 ogledov

Zvezde plešejo: Kaj se je zgodilo s Frankovo Svetlano?

franko bajc
1/15
Miro Majcen
Pa tako uspešna je bila …

Svetlane Cigoj letos ne bo med plesalkami šova Zvezde plešejo, kar je veliko presenečenje, saj je lepotica lani s Frankom Bajcem dosegla izjemen rezultat. Uvrstila sta se namreč v polfinale. Pa tudi po šovu se je o njej govorilo več kot o plesalcu Arneju Ivkoviču, ki je Tanjo Žagar pripeljal do zmage. Šušljalo se je namreč, da je med njo, čeprav je poročena s pelsalcem Mišem Cigojem, in Frankom preskočila iskrica. Lepotica je govorice tudi za naš portal zanikala. 

Zakaj je torej kljub popularnosti letos ne bo na Popetevejevem plesnem parketu?

"Vsako leto zamenjamo nekaj profesionalnih plesalcev, da poskrbimo za svežino in izbor prilagodimo izbranim zvezdam. V letošnjem letu imamo manj parov, tako da v tej sezoni ne bo plesalo nekaj plesalcev, ki pa seveda ostajajo del družine Zvezde plešejo in je možno, da se nam že v naslednji sezoni spet pridružijo. Svetlana je plesala v tretji sezoni in s Frankom skoreigrafirala odlične plese in zabeležila odličen rezultat," pravijo na POP TV.

V letošnji sezoni bodo naše zvezde plesale z vsemi preteklimi zmagovalci – Tadejo Pavlič, Miho Peratom in Arnejem Ivkovičem. V plesno družbo se letos vrača tudi Nejko Peter Levak, ki se ga spomnimo iz prve sezone. Zvezdnike bodo plesne korake učile še profesionalne plesalke Martina Plohl, Valeriya Musina, Nika Bagon in Nina Gerič. Poleg že omenjenih treh profesionalnih plesalcev pa se bosta po plesnem parketu vrtela še Miha Vodičar in Tomaž Šter

Plesalci se na svoje delo že mrzlično pripravljajo s plesnim producentom oddaje Miho Krušičem. Fotografije z #boot campa“ si lahko ogledate v galeriji.

Znana sta tudi prva dva kandidata šova: Tomaž Mihelič in Miki Vlahović.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 1
  • tororeal 14:05 16.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks