Magazin > VIP
3315 ogledov

Tako Jani provocira Tejo, bi si upali?

zvezde plešejo, Teja Jugovic POP TV
Naša najbolj znana vlogerja imata zanimiv smisel za humor …

Vlogerja Teja in Jani Jugovic, ki ju bomo lahko spremljali tudi v novi sezoni šova Zvezde plešejo, se drug iz drugega rada pošalita in Teja pravi, da je v življenju pomembno imeti osebo, ki te vedno znova nasmeji. Tokrat se je na ženin račun pošalil Jani, ki si je dal na čelo tetovirati ime Tea. Seveda tetovaža ni bila prava. Kot je Teja kasneje razkrila v videu na Instagramu, si je Jani omislil veliko lepšo tetovažo, s to fotografijo pa jo je menda le provociral.

Glede na to, da je njeno ime napisal brez črke j, mu je na družabnem omrežju hitro vrnila, ko je napisala: "Če nimam jst tko najbolj duhovitega moža na svetu. Zelo smešno Jano, res." Hkrati pa se je spraševala, da tovrstne tetovaže res niso dobra ideja, saj se ti v primeru razhoda izbor bodočih partnerjev močno zoži.

Jani pa si je Tejo privoščil tudi glede šova Zvezde plešejo, ko ji je pred kratkim sporočil, da je bil v šov sprejet le on in potegavščino posnel. Teja mu je seveda čestitala, a videlo se je, da ji ni povsem vseeno. No, slabe volje ni bilo, saj ji je Jani hitro povedal, da se le šali in da se bosta po televizijskem plesnem parketu to sezono vrtela oba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice