Magazin > VIP
9260 ogledov

Vključen mikrofon: Teja Perjet zelo nerodno situacijo obrnila v svoj prid!

Teja Perjet Osebni arhiv
Si mislite? Kaj bi pa vi naredili v taki situaciji?

Teja Jugovic, nekoč Perjet, je s svojimi sledilci delila zabaven pripetljaj. Medtem ko je vodila prireditev, je namreč pustila vključen mikrofon, tako je cela dvorana, 120 jih je bilo, izvedela, da je med vodenjem dobila menstruacijo in si na stranišču pomagala s papirjem. Če se je na začetku vodenja spraševala, kaj vse bi šlo lahko narobe, od tega, da bi padla ali pozabila besedilo, pa je povsem pozabila, da mora med pavzo izklopiti mikrofon.

"Na Bledu sem vodila Bridal fever, na glavi sem imela mikrofon, ki ga med odmorom niso izklopili. Na poti iz stranišča sem srečala kolegico, ki se mi je potožila, kako jo bolijo noge, jaz pa sem ji povedala, da je to še v redu, ker sem sama ravno iz wc-ja, kjer sem si tlačila papir, ker sem dobila menstruacijo. Ker so me slišali vsi v dvorani, sem posnela še za Instagram, ker želim, da ljudje vedo, da ni to nič groznega. Se zgodi. To je resnično življenje in noben bav bav, hkrati pa ideja, kako reagirati v taki situaciji. V življenju so veliko bolj pomembne stvari, kot na primer pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Zato 24. novembra v sodelovanju s skladom Vilijem Julijan organiziramo dobrodelni dogodek Ostani človek,ki bo zasnovan kot koncert in druženje," je povedala Teja, ki jo kar malo jezi, da mediji povzemajo njene objave in jih pogosto iztrgajo iz konteksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She believed she could, so she did. 👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗 V petek zvečer se bom preizkusila v vlogi povezovalke programa. Ob tem imam mešane občutke. Trema, čast, odgovornost, vse se mi podi po glavi. @zaobljuba organizira meni zelo ljub dogodek. Bridal fever, ki sem se ga lansko leto udeležila in bila navdušena. Zaradi tega dogodka sem začela sploh razmišljat o poroki. Letos poročena in v popolnoma drugi vlogi. Če ne drugega, bom mela vsaj obleko top, zahvaljujoč @sanjskaobleka. Katera je pa vam najbolj všeč? www.bridalfever.si ... ... ... ... ... #dream #model #fashionista #woman #momoftwo #posing #mirrorselfie #dress #beautiful #lovely #photoshoot #event #host #newchallenge #nervous

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Komentarjev 1
  • Avatar Latilessa
    Latilessa 23:48 30.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice