Magazin > VIP
54162 ogledov

Teja Perjet razkrila svojo zgodbo in posvarila dekleta

teja perjet Instagram
Teja Perjet je na Instagramu objavila zelo iskren video.

Znana kuharica in vlogerka Teja Perjet je na Instagramu spregovorila o svojem prvem seksu. Pravi, da se je zgodilo med počitnicami, pred začetkom 4. letnika srednje šole.

Teja Perjet Magazin Novica tik pred poroko: Teja si je premislila, Jani začuden

“Svoj prvi seks sem doživela pri 17. letih. Bil je s fantom, s katerim se bila nato 12 let, že pred tem pa sva bila pol leta skupaj. Zgodil pa se je … Ne ker bi bila jaz pripravljena ali ga hotela, on je itak hotel, fantje vedno hočejo. Fantje to doživljajo drugače kot ženske. Njih prvič ne boli, njim to zelo sede. Takrat ne razmišljajo z glavo, ampak “tam dol”. Dekleta pa ves čas razmišljamo z glavo, nas je strah, imamo določena pričakovanja …” je dejala Teja in dodala, da je s fantom seksala, ker je hotela biti “frajerka”. Sedaj ji je žal … “Fino bi bilo še malo počakati, da bi bila z glavo res tam, kjer sem mislila, da sem. Ni mi bilo všeč oziroma me je bolelo. Drugič je bilo že bolje. Z Janijem pa je božansko, ker njega resnično ljubim. On je moj sanjski moški. Vse punce, ki to delate zato, da bi se dokazovale, verjemite mi, da v tem ne boste uživale.” 

Teja dekletom tudi svetuje, naj svojim simpatijam povedo, da jim je všeč in naj spoznavajo čim več ljudi, saj bodo le tako ugotovila, kakšni fantje jim najbolj ustrezajo. Ob tem je Teja tudi povedala, da ji je žal, da tega tudi sama ni storila, saj je zelo mlada skočila v resno zvezo, ki je dolgo trajala. A vse se zgodi z razlogom. Ta zveza jo je namreč pripeljala do Janija, ki ga je spoznala v šovu Gostilna išče šefa. Par ima danes dva otroka in zelo kmalu se bo poročil. 

Komentarjev 7
  • bebo2 17:46 11.september 2019.

    Kakšne zombijevske oči, jaz tega ne morem gledat.

  • kapibara1 16:53 11.september 2019.

    Tolk modra, da lahko kar Vitranca zamenja v filmu Kekec 4. del...

  • fiston 16:23 11.september 2019.

    No ja, če bi z Janijem tudi prvič kot z onim, potem verjetno ravno božansko ne bi bilo. Mogoče je bila pa še vedno nedolžna....