Magazin > VIP
4274 ogledov

Cool fotr: Tega o njuni ljubezenski zgodbi zagotovo niste vedeli!

Teja Perjet Jani Jugovic
Teja Perjet razkrila trenutek, ko ji je Jani ukradel srce.

Čeprav smo vsa ta leta mislili, da se je ljubezen med resničnostnima golobčkoma Tejo Perjet in Janijem Jugovicem zgodila v šovu Gostilna išče šefa, to ne drži. Jani je Tejino srce namreč osvojil že pred snemanjem šova. 

"Kako lepo se je spominjat najinih začetkov. Ko sva se spoznala, čeprav se nisva smela. Velikokrat razmišljam o tistem trenutku. Kako je bilo sploh možno, to najino predhodno srečanje. Preden smo šli v Gostilno, smo vsi tekmovalci čakali ločeno v svojih sobah in vsak je imel svojo 'varuško'. Da se slučajno ne bi kje predhodno srečali. Pa sva se. Po nekem čudnem naključju sva se znašla sama, skupaj. Oba nerodna, kot najstnika. Spregovorila par stavkov v stilu: 'kakšno je vreme' in odšla nazaj na svoje mesto. Niti upala si nisem pomisliti, da bova kdaj ustvarila vse, kar sva ustvarila. Takrat sem vedela, da si ti moj princ na belem konju. Ob pogledu nate sem vedela, da te hočem za vedno. In kar je najlepše pri vsem tem: Tako še vedno čutim in v to sem iz dneva v dan bolj prepričana," je na Instagramu ob romantičnih fotografijah zaupala Teja. 

Po sedmih letih zveze, skupnem poslu in dveh otrocih si bosta septembra na posestvu Gredič v Brdih obljubila večno zvestobo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Every love story is special, unique and beautiful. But ours is my favourite. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kok lepo se je spominjat najinih začetkov. Ko sva se spoznala, čeprov se nisva smela. Velikrat razmišljam o tistem trenutku. Kako je bilo sploh možno, to najino predhodno srečanje. Predno smo šli v gostilno, smo vsi tekmovalci čakali ločeno v svojih sobah in vsak je imel svojo “varuško”. Da se slučajno ne bi kje predhodno srečali. Pa sva se. Po nekem čudnem naključju sva se znašla sama, skupaj. Oba nerodna, kot najstnika. Spregovorila par stavkov v stilu:”kakšno je vreme” in odšla nazaj na svoje mesto. Niti upala si nisem pomisliti, da bova kdaj ustvarila vse kar sva ustvarila. Takrat sem vedela, da si ti moj princ na belem konju. Ob pogledu nate sem vedela, da te hočem za vedno. In kar je najlepše pri vsem tem: Tako še vedno čutim in v to sem iz dneva v dan bolj prepričana. ... 📷: @janasnuderl .. . #lovers #friends #partnership #partners #photoshoot #couplegoals #couplesphotography #happy #love #soulmate #soontobemarried #engaged #passion #smile

A post shared by T E J A P E R J E T (@coolmamacitaa) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice