Magazin > VIP
17055 ogledov

Uff, strastne fotografije Teje in Janija, nekaterim se zdijo čez rob!

Teja Perjet Instagram
Teja Perjet je na Instagramu presenetila svoje sledilce.

"Veselo valentinovo. Pa je še eno fotkanje za nama in itak naju je slikala Jana Šnuderl, kdo pa drug. Sam ona vedno naredi tok popolno vse, da se ji z lahkoto prepustiš. Uspelo ji je uturit tale praznik, k nama je obema s Cool fotrom kr mal odveč, oz. ne štekava tistih, k se na svoje ljubljene spomnijo samo na današnji dan. Valentinovo more bit vsak dan in majhne pozornosti so tiste, ki štejejo. Cool fotr, ljubim te. Pa ne samo danes," je na svojem Instagramu zapisala Teja Perjet in objavila serijo resnično vročih fotografij, na katerih si z Janijem Jugovicem izmenjujeta strastne objeme in poljube.

Teja Perjet in Jani Jugovic Magazin Tako se je Teja Perjet spremenila skozi čas

Kako se pa se zdijo vam, nekateri so se namreč obdregnili, da tako intimne fotografije na družabna omrežja ne spadajo?

teja perjet Magazin Teja Perjet: "Ne spim, ne jem ...“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s day. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pa je še eno fotkanje za nama in itk naju je slikala @janasnuderl, kdo pa drug. Sam ona vedno nrdi tok perfect vse, da se ji z lahkoto prepustiš. Ratal ji je uturit tale praznik, k nama je obema s @coolfotr -om kr mal odveč, oz. ne štekava tistih, k se na svoje ljubljene spomnejo samo na današnji dan. Valentinovo more bit vsak dan in mejhne pozornosti so tiste, ki štejejo. @coolfotr ljubim te. Pa ne samo danes;) ... ... ... #heart #valentines #momlife #loveyourself #photography #sexy #us #inlove #couplesgoals #couple #mysoulmate #friends #lovers #hotscene #fun

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

Komentarjev 6
  • Avatar Bailevansa
    Bailevansa 00:47 17.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:15 16.februar 2019.

    Vse za promocijo tut ,če se slikata na pokopališču,ko seksata.V glavnem bi takim pozerjem moral vzet otroke in jih dat v rejo,saj pri takih debilnih starših nimajo prihodnosti in normalne vzgoje!

  • Majazmaja 18:51 16.februar 2019.

    Bedna samopromocija. Ponavadi se tisti, ki množično objavljajo take osladne fotke, v resnici zelo slabo razumejo ...

Sorodne novice