Magazin > VIP
12033 ogledov

Teja Perjet: Ne boste verjeli, koliko časa je porabila, da bila videti takole

Teja Perjet in Jani Jugovic
1/13
Mediaspeed
Teje Perjet smo vajeni v trenirkah, v katerih je sicer videti super, a če da nase večerno obleko, ostanemo brez besed …

Konec tedna se je zgodil eden najbolj glamuroznih ženskih večerov, saj so v ljubljanski Festivalni dvorani, izbrali Femme fatale leta 2018. Naslov je pripadel igralki Lari Komar, a fatalno ni bila videti le zmagovalka, temveč tudi ostale nominiranke in obiskovalke, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Med povabljenci smo opazili tudi slavna kuharja in vlogerja Janija Jugovica in Tejo Perjet, ki je bila tisti večer zagotovo ena izmed najbolj fatalnih na prireditvi, pa čeprav ni stala med nominirankami.
Podjetnico in mamico smo sicer vajeni v trenirkah, zato je bila preobrazba še toliko bolj osupljiva. "En teden mi je šel za to, da sem bila videti takole. Cel teden sem tekala na pomirjanje, zato, da sem se tisti večer res lepo počutila, a si niti približno ne predstavljam, da bi to počela vsak teden," je priznala Teja, ki si je obleko sicer izposodila v Sanjski obleki, saj jo je v soboto čakal še dogodek za neveste. Ali to pomeni, da bosta z Janijem tri leta po zaroki le stopila pred oltar?

teja perjet Magazin Teja Perjet žalosti ne skriva

"Čisto možno, želja je vse večja, a aktivno se še ne pripravljava. Ko se bova, boste zagotovo izvedeli na najinem Instagramov, saj sva zelo odprta in tega nikakor ne bova skrivala, nato pa kar na enkrat presenetila 'Poročila sva se!', tako kot nekateri," je še zaupala Teja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️When a man loves a woman.... Končno sva spet našla tisto najino iskrico, tisto nekaj več kar najino ljubezen dela popolno. Najprej je prišla Sia in daš malenkost to najino na stran, potem je prikorakal še Inaj in sva resnično ves najin čas podredila njima, ampak z največjim veseljem ❤️ Sedaj, ko je tudi Inaj v vrtcu sva pa lahko zopet začela biti midva, se nežno gledati, uživati v trenutkih in dihati skupaj❤️ @coolmamacitaa ljubim te🙈 • • 📸 by amazing @janasnuderl • • • • • #couplegoals #couplephotography #inlove #igljubljana #ifeelsLOVEnija #happiness #mysoulmate #proud #tothemoonandback #love #coolmamacitaa #coolfotr #peopleofljubljana #sanjskaobleka #sensmenswear #fulloflove #together

A post shared by Cool Fotr😎 (@coolfotr) on

Komentarjev 3
  • janko89 00:02 15.oktober 2018.

    In kaj potem, ŠE VEDNO JE SMOTANA KOT NILSKI KONJ

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:03 14.oktober 2018.

    Ne bomo verjeli,ker je članek za ljudi s posebnimi potrebami in ti naj mi tudi oprostijo,da jih mešam v to zgodbo s tole lovačo Tejo in njenim fukfehtarjem Janijem!

  • marija40 17:37 14.oktober 2018.

    Nic lazjega kot napisati. Kaj imata ta dva ..... vec kot vse slovenske mame, zene, ljubice ali kakorkoli jih poimenujemo. Vi pa stalno Pisete le o njiju. Bog pomagaj vam in ,meni, da nebom nikoli brala o njiju.

Sorodne novice