Magazin > VIP
23202 ogledov

Odisejada po bolnišnicah: Teja in Jani v skrbeh za trimesečnega sina

Teja Perjet, Jani Jugovic mediaspeed
Ni jima bilo lahko.

Inaj, sinček Teje Perjet in Janija Jugovica, je pred kratkim dopolnil tri mesece. Teji in Janiju ni bilo lahko, saj je mali Inaj vse tri mesece nenehno obiskoval bolnišnice in bil v stiku z zdravniki. Pred enim mesecem je zbolel in je moral zaradi visoke vročine tri dni preživeti na infekcijski kliniki. Ko so zdravniki iskali razloge za povišano temperaturo, so predlagali podroben njegovih ledvic.

teja perjet, jani jugovic Jani presenetil Tejo Magazin Teja Perjet o Janiju: "Zelo sem srečna, da ga imam!“
Zdravstvo Slovenija Za vsa antibiotična mazila je treba plačati iz svojega žepa

O Inajevem zdravstvenem stanju in dogajanju na različnih klinikah, je Jani redno obveščal svoje oboževalce: “Po 33 klicih na relaciji nefrološka-pediater-laboratorij in nenehnemu “teženju” (brez tega zgleda ne prideš nikamor) smo prišli, do zaključka, da pa bodo naredili Inaju preiskave. Najprej laboratorij, tok žalostno, da je že kar smešno. V petek smo oddali urin za uricult. V ponedeljek dobili izvid, da je pozitiven, ne koliko ampak samo, da je.“ Pozitivnost testa kaže na prisotnost bakterij v urinu, a kot je zapisala Teja, sta urin malemu Inaju jemala sama, zato ni nujno, da so te bakterije bile v urinu že prej: "Glede na to, da jemljeva urin sama z Janijem, ki nikakor nisva strokovno podkovana za to, ni čudno da so v urinu bakterije. In zaradi tega je potreben nov test, nov datum in vse skupaj se kar vleče in vleče. Jaz pa se ob vsem tem čakanju in negotovosti neprestano bojim.“

Bolan otrok Otrok v bolnišnici Zdravje Kazen zdravniku, ki je staršem dal bolniško

No, k sreči je Jani javil, da je malček v redu. Pod videom, ki ga je objavil, je zapisal: "Z največjim veseljem napišem, da smo končno mimo te preiskave za našega Inajčka. Bilo je veliko težje pred kot pa med samo preiskavo.“ V videu pa povedal, da so zdravniki na podlagi raziskav ugotovili minimalni ledvični refluks in da čakajo na klic nefrologinje: "Za enkrat je vse kul!“ je veselo sporočil Jani.

Komentarjev 3
  • Dusan Kokalj 16:05 16.november 2017.

    nekateri pa znajo izkoristiti vsako stvar za svojo promocijo.In to je kuharski par.Pa brez zamere zaradi mojega komentarja.

  • porko2 14:02 16.november 2017.

    Kakšen starš moraš biti, da bolezen svojega otroka vlačiš po omrežjih. Res Jugovič. SRAMOTA. In uredništvo, ki takšne članke sploh obavi.

  • Kojak 08:53 16.november 2017.

    Novianrji dajte prebrat kaj sploh napišete. Prvi stavek v članku se glasi: "Trimesečni Inaj, sinček Teje Perjet in Janija Jugovica, je praznoval tretji rojstni dan." Torej trimesečni otrok je praznoval tretji rojstni dan. POPRAVITE

Sorodne novice