Magazin > VIP
367 ogledov

Teja in Jani pokazala hčerkin obraz

Sia Teja Perjet Jani Tejani
1/3
Osebni arhiv
Teja in Jani sta že osem mesecev ponosna starša male Sie, zaradi katere je za jesen predvidena poroka padla v vodo.

Poroka je prestavljena, nam je povedala Teja. "Ona je tako hiperaktivna punčka, da se ne bom poročila še deset let. Zahteva me 24 ur na dan. Dejansko si nimam časa normalno glavo oprati, kaj šele poroko načrtovati," pravi Teja. 

"Že od tretjega meseca jo zanima vse," o svoji hčerki pravi Teja. "Hitro da vedeti, če ji kaj ni všeč. Ima močan karakter. Podedovala je vse, kar je imela za podedovati," je v smehu pristavila ponosna mamica.

Teja je do jeseni še na porodniški. Ker Sia čez dan bolj malo spi, ji ne ostane prav veliko časa, da bi pomagala Janiju. Čas za to si vzameta zvečer, ko Sia zaspi. "Od osmih, ko ona zaspi, pa do polnoči imava z Janijem čas, da narediva, kar je treba. Namesto da bi bil to čas za naju, tiste štiri ure delava."

Več časa bo Teja imela jeseni, ko bo Sia šla v vrtec, česar jo je, kot najbrž večino mam, kar malce strah. A je prepričana, da bodo tudi ta prehod uspešno izpeljali.

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:33 21.maj 2016.

    Bogi otrok,k ma tko fukjene starše.

  • colio 10:37 21.maj 2016.

    Madonca,to je svetovna novica.Aja,tudi moja punca je dobila z njenim fantom otroka !..hahahaha ;)

  • macola 10:24 21.maj 2016.

    MURKO press.....hvala za tako izčrpno in inovativno poročilo! Me že skrbelo, da mala sploh nima obraza....Mimogrede....a Taj je uspešno prestal prehod v vrtec?.....ker očku se je zataknilo že pri prehodu v OŠ.... ;-)