Magazin > VIP
48088 ogledov

Teja Perjet samo še joka

Teja Perjet Žurnal24 main
Teja pravi, da potrebuje zdravnika.

Otroci hitro odraščajo. To dobro ve tudi naša slavna kuharica in sedaj tudi blogerka Teja Perjet. Njen sinček Inaj je namreč že pravi mali korenjak.

Kot je sedaj razkrila Teja, je njen drugorojenec pred kratkim shodil, kar je v mladi mamici vzbudilo mešane občutke. Seveda je bila na svojega dečka ponosna, po drugi strani pa se je zavedla, da ni več njen mali dojenček. "Danes so padli Inajevi prvi koraki in resnično ne bi mogla biti bolj ponosna, srečna in hvaležna. A hkrati me boli srce, ker ni več moj mali dojenček. Res moram k zdravniku, da preveri malo tele moje hormone. Razumem, da je vse to normalno, ko maš enkrat otroke, samo res no. Jaz ne morem tako živeti. Saj samo še jokam,“ pravi Teja, ki ima z Janijem Jugovicem, ki ga je spoznala med šovom Gostilna išče šefa, dva otroka. Poleg Inaja še hčerko Sio.

 

Komentarjev 11
 • Fulmmer 09:00 17.avgust 2018.

  A ni ona pri Binetu nekaj zažgala in potem rekla da je to well done???

 • Rudnik12 23:57 14.avgust 2018.

  Ne vem, od cesa te ljudja zivijo. Od samopromocije? Cesa?

 • Avatar križar
  križar 11:07 14.avgust 2018.

  Baba je zblojena,če bi vsi starši,ki smo imeli ali imajo majhne otroke počel take zblojene postopke bi 90% staršev svoje otroke pometal v kontejnerje,sami bi pa odšli na zaprt oddelek?Zmaga pa tale:"naša slavna kuharica?".Nehejte ga srat s takimi,baba jajca ne ...prikaži več zan ocvret,pol je pa slavna kuharica??Še za čistilko ni dobra v kuhinji,kaj šele kej drugega?