Magazin > VIP
29831 ogledov

To je razlog, da Teja in Jani ne vodita več tečajev

teja perjet, jani jugovic Facebook
Sta zaprla Tejani?

Prišlo nam je na uho, da sta naši najbolj podjetni resničnostni zvezdi, Jani Jugovic in Teja Perjet, ki sta zaslovela s šovom Gostilna išče šefa, zaprla svoje podjetje Tejani, preko katerega ju je bilo možno najeti za dogodke, nudila pa sta tudi kuharske tečaje.

Teja je za Žurnal24 povedala, da to ne drži, je pa res, da kuharskih tečajev ne vodita več. "Tejani imava še vedno, nimava pa več časa za kuharske tečaje. Še vedno piševa recepte, še vedno sodelujeva pri različnih projektih, dogodkih ...“

Par, ki se je spoznal v omenjenem šovu in ima dva otroka, je sedaj namreč polno zaposlen z vloganjem. Janijev vlog Cool Fotr je namreč vedno bolj popularen, trenutno se lahko pohvali z več kot 56 tisoč sledilci.

"Vse se je povezalo. Kar sva prej delala preko podjetja Tejani, sedaj delava preko Cool fotra, ker imava tukaj več sledilcev, kar naročnikom seveda ustreza,“ pravi Teja, ki na vprašanje, ali je pri nas mogoče živeti z vloganjem, odgovarja: "Na to vprašaje ne morem odgovoriti ravno zaradi Tejanija. Naročnike sva namreč prenesla od tam. Vprašanje, kaj bi bilo, če bi štartala le s Cool fotrom.“

Teja Perjet in Jani Jugovic Magazin Teja Janiju napisala eno najlepših javnih ljubezenskih pisem

Teja nam je zaupala, da je z vlogom ogromno dela. Čez dan se snema in piše, Jani pa jih montira ponoči. Kako izbirata naročnike? "Oni nas pokličejo, sodelovanje pa odkloniva, če se v njihovi zgodbi ne vidiva. Privilegije imava ravno zaradi Tejanija, ker je tisto najin kruh in lahko stvari odklanjava, ker od tega ne služiva. Delamo z zadevami, ki jih že imamo in poznamo. Recimo, če nas kontaktira nekdo, ki je opazil, da uporabljamo njihove kapljice in nas povabi k sodelovanju, bova sprejela. Če nam pa ponudi druge kapljice, bova odklonila, ker jih ne uporabljava,“ je razložila Teja.

Komentarjev 4
 • Tadej 02:55 30.junij 2018.

  Take lenuhe je treba konkretno obdavcit.

 • Avatar Sirtassa
  Sirtassa 22:40 29.junij 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

 • Avatar križar
  križar 10:59 29.junij 2018.

  Pa kerga zanimata ta dva presranca?