Magazin > VIP
6422 ogledov

To obžaluje Teja Perjet

Teja Perjet in Jani Jugovic Mediaspeed
"Zaljubljenost pride in gre,“ pravi simpatična kuharica in vse bolj uspešna blogerka Teja Perjet.

Kuharja Teja Perjet in Jani Jugovic sta že šest let par. Golobčka, ki sta ponosna starša dveh otrok, sta se spoznala v prvi sezoni šova Gostilna išče šefa in njuna ljubezen je tako močna kot še nikoli. "Zaljubljenost pride in gre in če imaš srečo, preraste v ljubezen. Tisto pravo, močno in srečno. Tisto strastno, ki ni vedno popolna in je težka in zahtevna. Ampak ko se človek kljub vsem vzponom in padcem iz srca nasmeje svoji polovički, je ta ljubezen vsaj po mojem mnenju tista prava,“ meni Teja.

teja perjet, jani jugovic Magazin To je razlog, da Teja in Jani ne vodita več tečajev

Uspešna kuharja sta takoj po šovu zavihala rokave in ustanovila svoje podjetje Tejani, saj sta želela prepoznavnost dobro izkoristiti. Izkazalo se je, da je bila to zelo pametna poteza, saj sta v svojem poslu zelo uspešna. Je pa kariera zahtevala svoj davek. "Pred otroci so mi bili taki sprehodi tako samoumevni in nekako “brezvezni”. Edina stvar, ki jo obžalujem, je ta, da si takrat nisva vzela več časa za naju in nisva znala uživati v malenkostih, ki jih zdaj tako pogrešam. Saj sva šla veliko naokoli, a vedno je bilo v ozadju delo in najin Tejani. Zdaj pa so tukaj še oni, zakladki, ki jih neizmerno obožujem. Ne me narobe razumeti, seveda greva lahko takole na sprehod, fizično je vse izvedljivo, a v glavi ni več isto. Glava je pri njih. In to je edina stvar, ki jo včasih pogrešam - da ne znam biti več samo njegova in uživati v trenutku 100 odstotno. Bom pa pri 80-tih, ko se bova takole šetala,“ je Teja zapisala ob romantični fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s take a walk on the wild side;) 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Pred otroci so mi bili taki sprehodi tako samoumevni in nekako “brezvezni”. Edina stvar, ki jo obžalujem je to, da si takrat nisva vzela več časa za naju in nisva znala uživat v malenkostih, ki jih zdaj tako pogrešam. Sej sva šla veliko okol, a vedno je bilo v ozadju delo in najin Tejani. Zdej pa so tukej še oni, zakladki, ki jih neizmerno obožujem. Ne me narobe razumet, seveda greva lahko takole na sprehod, fizično je vse izvedljivo a v glavi ni več isto. Glava je pri njih. In to je edina stvar, ki jo včasih pogrešam - da ne znam biti več samo njegova in uživati v trenutku 100 %. Bom pa pr 80ih k se bova tkole šetala;) ... @janasnuderl ... #walk #center #ljubljana #photoshooting #photography #holdinghands #smile #observe #enjoyinthemoment #enjoy #love #model #sprehod #midva #winterisrightaroundthecorner

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

Komentarjev 3
  • mizimazi 09:12 24.oktober 2018.

    pa koji kurac sploh še opevate tega ćefurćka ???

  • marija40 08:45 24.oktober 2018.

    Kaj ko bi vi nehali o teji perjet in njenemu dragemu. Le cemu sta kar naprej na sceni - drago novinarsko drustvo.? To sprasujem vas? Sicer mi pa tako in tako neboste odgovorili.