Magazin > VIP
6910 ogledov

Teja Perjet šokirala: "Ni nujno, da se bova poročila"

Teja Perjet in Jani Jugovic Jana Šnuderl
Priprave na poroko niso njuna prioriteta.

Blogerja, kuharja, podjetnika in resničnostna zvezdnika cool mamacita Teja Perjet in cool fotr Jani Jugovic sta po nekajletni zaroki s sanjskimi fotografijami lansko leto končno napovedala, da se bosta poročila 9. 9. 2019, a očitno ob treh otrocih in dveh uspešnih poslih to ni njuna prioriteta. Teja namreč pravi, da ničesar še nimata izbranega, le dve poročni obleki zanjo. 

Teja Perjet Magazin Uff, strastne fotografije Teje in Janija, nekaterim se zdijo čez rob!

"Priprave nič ne napreduje, v bistvu imava izbran samo datum in ker to ni sobota, se ne obremenjujem s tem, ali bo lokacija prosta ali bodo glasbeniki prosti. Zadnjič smo sicer poizkušali torte, za rože še ne vem ... V bistvu je toliko enih stvari, da sem zelo vesela, da sva se odločila za poročnega organizatorja. Izbrani imam le dve poročni obleki," je razkrila Teja, ki je zagotovo ena najbolj sproščenih nevest pod soncem. Odločena pa je, da bo njuna poroka predvsem sproščen žur, na katerem bo povsem neobremenjena. 

Teja Perjet in Jani Jugovic Magazin Tako se je Teja Perjet spremenila skozi čas

"Želim si sproščenega vzdušja, veliko ljudi, okoli sto svatov, ne le strogo sorodnikov, temveč tudi prijatelje. To bo žur, na katerem ne bom obremenjena s tem, kdo je s kom skregan in kje kdo sedi. Iz tega ne delava pompa in zato se zaenkrat še nič ne dogaja. Lokacijo bova prilagodila otrokom, saj imava veliko prijateljev z otroki, tako da se bodo lahko tudi igrali in prespali. Tako kot najina zaroka traja že štiri leta, ni nujno, da se bova septembra sploh poročila. Morda pa naslednje leto ali čez dve leti,“ je zaključila Teja.

Komentarjev 5
Sorodne novice