Vizita za živali > Festival
3564 ogledov

Naši ambasadorji iskreno o sebi

Ambasadorji na družbenih omrežjih Festival za ljubitelje živali
Naš Festival za ljubitelje živali podpirajo tudi ti znani slovenski vplivneži. Preverite kaj so nam razkrili o sebi.

Portal Žurnal24.si že peto leto zapored organizira Festival za ljubitelje živali. Letos bo potekal 2. junija od 10. do 20. ure v Novi Gorici. Letos se obeta velika novost, saj bo Festival za ljubitelje živali del večjega dogodka za otroke: DEŽELE PRIJATELJEV.

Dogodek organiziramo portal Žurnal24.si, Radio Robin in Mestna občina Nova Gorica. Poleg Festivala za ljubitelje živali boste tako lahko istočasno obiskali še Robin Hood Festival, kjer vas bodo pričakale pravljične dežele. V primeru slabega vremena bomo dogodek prestavili na 9. junij. 

Na Facebook dogodek in obvestila se lahko prijavite TUKAJ

Festival za živali | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Na Festivalu bo potekalo tudi več dobrodelnih projektov, spoznali boste lahko številne živali, poskrbljeno pa bo tudi za zabavo otrok z različnimi delavnicami in lovom na zaklad.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici Tudi pasja plaža Vizita za živali Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

Kot vsako leto smo k sodelovanju na zabavnem in dobrodelnem dogodku povabili tudi ljubitelje živali med slovenskimi vplivneži. Z veseljem so postali naši ambasadorji. Spodaj predstavljemo njihove razloge, zakaj so se odločili podpreti največji dogodek za ljubitelje živali pri nas.

Teja Perjet | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Teja Perjet (Cool mamacita)

"V prvi vrsti smo družina in največ na svetu nam pomeni to, da smo srečni. Zato z Janijem delava vse v smeri uresničevanja tega. Imava podjetje Tejani, kjer se ukvarjava s kuharskim izobraževanjem, poleg tega pa ustvarjamo družinski vlog Cool fotr in pri tem neizmerno uživamo. V sklopu tega sodelujemo z različnimi naročniki. Tejani v povezavi s kuhanjem, ustvarjanjem receptov itd., Cool fotr in Cool mamacita pa pokrivata lifestyle in vsakodnevne teme ter prigode družinskega življenja."

"Obema za Janijem je pomembno, da otroke vzgojiva kar se da pozitivno, da jim privzgojiva navade in dobrodelno noto. Zato že zdaj otroke vključujeva v dobrodelne projekte. Skupaj zbiramo igrače, se udeležujemo dobrodelnih tekov. Pomembno nama je, da se zavedajo kakšno srečo imamo in da vsi ne živijo tako. In ker imamo vsi zelo radi živali nismo imeli nikakršnega pomisleka, podpreti Festival za ljubitelje živali."

Bojana Ksela | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Bojana Ksela (Mrs B Rose)

"Večina me pozna kot blogerko, oblikovalko, stilistko. Zase pa bi rekla, da sem ljubiteljica estetike, kreativna duša, oseba, ki stvari rada spreminja na bolje, predvsem pa mama in ženska z visokimi moralnimi vrednotami, ki jih želim prenesti na svojega otroka."

"Veseli me da živim v času, ko je družba začela obsojati nasilje nad živalmi, a nič manj pozornosti ne zaslužijo ravnanja ljudi, ki svoje štirinožce uporabljajo kot modne dodatke. Dekleta si kupujejo pse, ki se ujemajo z njihovimi lasmi ali ovratnica z obleko, ki jo nosijo. Že od nekdaj me moti, da se hišni ljubljenčki kupujejo zaradi "popolnega videza" in pravilno postavljenih uhljev. Če iščeš pristno pasjo ljubezen, jo boš našel/našla tudi v zavetišču. Starši imamo v sodobnem svetu torej zelo težko in odgovorno nalogo. Prevrednotiti pomen popolnega življenja, ki ga otrokom narekujejo socialna omrežja. Popolni trenutek v življenju je lahko tudi to, da se sprehajaš po ulici, v stari trenirki, v pošvedranih supergah in v družbi šepavega kužka, ki ga imaš neizmerno rad! In kot ambasador letošnjega Festivala za ljubitelje živali bom s strastjo delila ta sporočila!"

Kam z mulcem | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Mamice portala Kam z mulcem

"Kamzmulcem.si je spletni popotniško-izletniški svetovalec, na katerega se obrnejo starši, ko se odločajo, kam na daljše počitnice ali na krajši izlet z mulci ter ko potrebujejo nasvete iz prve roke za varno in prijetno pot z družino. Ustvarjamo ga štiri polno zaposlene mamice, ki v štirih letih delovanja še naprej sledimo cilju, da spodbudimo starše za potovanja, oddihe in jim z nasveti in priporočili olajšamo marsikateri potep z mulci. Menimo, da je aktivno preživljanje časa z družino najbolj donosna naložba za življenje."

"Festival za ljubitelje živali smo podprle, ker smo tudi same ljubiteljice živali, ena od naših članic je z dvema psičkama prehodila večino izletniških poti, ki so opisane na Kamzmulcem.si, psički sta obiskali nekatere bližnje države in počitnikovale poleti na morju z družino. Hišni ljubljenci nam predstavljajo družinske člane, ki poleg obveznosti prinašajo mnoge prednosti, tako med izletnikovanjem, kot pri vzgoji otrok. Pri potovanju v tuje države poskušamo slediti praksam odgovornega turizma, obisk zavetišč za živali pred živalskimi vrtovi, ogled živali v prosti naravi in ne obiskovanje šovov z divjimi živalmi. Tega učimo tudi svoje otroke."

Eva Kljun | Avtor: David Verlič David Verlič
Eva Kljun

"Sem Eva Kljun bivša MarijaZmosta na Youtubu, kjer sem delila svoje življenje, nasvete in smešne trenutke. Ker sem pred kratkim postala mama, sem na svet začela gledati popolnoma drugače in to tudi delim z mojimi prijatelji na Instagramu. Svet je lep in poln zakladov. Trenutno je moj projekt moja punčka, res se ji želim čim bolj posvetiti. Sem pa izjemno družabna oseba, zato vsak teden prirejam vozičkanje za mamice, da se družimo in poklepetamo. Osebno mi to res veliko pomeni, da se ljudje usedemo, spoznamo in poklepetamo."

"Zato tudi menim, da so fajn prireditve, kjer se lahko povežemo in ustvarimo kaj lepega. Festivali, kjer se povezujejo generacije in živali, to je to. Da ljudje začutijo toplino in se približajo puhastim prijateljem. Pomembno je tudi, da pridobimo znanje kako pravilno ravnati z domačimi živalmi. Tudi sama spodbujam svojo hčerko, da je čim več v stiku z živalmi, da jih vzljubi, da se jih ne boji in da z njimi raste. To se mi zdi pomembno in zato podpiram Festival za ljubitelje živali."

BIoexo Boas | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Aleš in Nika (Bioexo Boas)

"Podjetje Bioexo Boas in Društvo Bioexo je skupnost, kjer se lahko ljubitelji eksotičnih živali z vseh slojev življenja združijo in ostanejo informirani z najnovejšimi trendi v plazilskem svetu, svežimi novicami ter nasveti."

"Naša misija je pomagati ljudem odpraviti predsodke in fobije do eksotičnih živali in to delamo skozi otroške dogodke, ki jih organiziramo po celotni Sloveniji, imenovane Družinski dan z eksotičnimi živalmi."

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici 2. junij Kaj dogaja Festival za ljubitelje živali
Sorodne novice