Kaj dogaja
57 ogledov

Festival za ljubitelje živali

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici Anže Petkovšek Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici.
V nedeljo, 2. junija bo med 10.00 in 20.00 v Novi Gorici na travniku pred občino Festival za ljubitelje živali. Namen brezplačnega in dobrodelnega dogodka je predvsem ta, da približamo otrokom živali in jih naučimo spoštljivega odnosa do njih.

Letos se obeta velika novost, saj bo Festival za ljubitelje živali del večjega dogodka za otroke: DEŽELE PRIJATELJEV. Dogodek organiziramo portal Žurnal24.si, Radio Robin in Mestna občina Nova Gorica. Poleg Festivala za ljubitelje živali boste tako lahko istočasno obiskali še Robin Hood Festival, kjer vas bodo pričakale pravljične dežele.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

V primeru slabega vremena bomo dogodek prestavili na 9. junij. 

Spet boste crkljali kraševce

Na Festivalu za ljubitelje živali bodo otroci spoznali dihurčke našega dobrodelnega Slovenskega društva za ljubitelje dihurjev Zverinice. Videli bodo tudi kuščarje, kače in nekatere insekte, ki nam jih bodo pokazali člani Društva za ljubitelje eksotičnih živali BIOEXO, spoznali bodo tudi marljive čebelice, konje s "Kmetije na Hribu", terapevtske pse, pse reševalce, našo avtohtono pasmo kraške ovčarje ter nekatere druge čudovite pasme psov, velike mucke pasme Maine Coon, ovčke ter številne ptice Društva za varstvo in vzgojo ptic Nova Gorica.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Otroci se bodo lahko udeležili številnih brezplačnih delavnic in lova na zaklad. 

Zelo pestro dogajanje čaka tudi kužke, posebne nege bodo deležni na točki Salona za nego in striženje psov Kelka's, čaka jih pasja degustacija, pasja plaža, njihovi skrbniki bodo deležni brezplačnih predavanj, privoščili si bodo lahko tudi sproščujočo masažo, ki jo bodo nudli na točki Hiše lepote Merci. Vsi kužki morajo biti na povodcih in cepljeni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice