Magazin > VIP
53253 ogledov

To je postavni sin naše znane igralke

Zvezdana Mlakar Instagram
Opa!

Naša priljubljena igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar je na Instagramu tako lepo čestitala svojemu prvorojencu  in s fotografijo razkrila, da je Jan prava paša za oči. "Vse najboljše, dragi moj sin Jan! Prvi, najstarejši, pravi morski volk. Oba sva zaljubljena v morje, do potankosti se spomnim večerne ure in minute tvojega rojstva. Mnogi tvoji talenti še vedno čakajo, da jih slišiš, zaupaj, kot zaupam vate jaz ! Vse najlepše, vse, vse," je zapisala Zvezdana.

Zvezdana ima še dva mlajša sinova, Maja in Lana, ki sta se ji rodila v zakonu s soprogom Zoranom Klemencem. Lan, ki dela tudi kot model, je nekaj medijskega prahu dvignil leta 2018, ko je v javnost prišlo, da je njegova partnerka 13 let starejša znana novinarka oddaje 24 ur Katarina Matejčič

Za Zvezdano pa je sicer delavno poletje, saj bo luč sveta kmalu ugledal njen avtorski spletni program, Zvezdina skrivnost. Igralka in voditeljica je na svoji kmetiji posnela kar 60 intervjujev, ki se dotikajo področja zdravja, odnosov, ezoterike in duhovnosti. Program bo na Facebooku zaživel 6. novembra.
 

Komentarjev 1
  • miha.z 15:21 09.oktober 2020.

    Postaven :D :D :D

Sorodne novice