Magazin > VIP
8914 ogledov

Lahko bi se slabo končalo: Mož Zvezdane Mlakar je imel veliko srečo

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Na rutinskem pregledu odkrili hudo zdravstveno težavo.

"Je zanimivo to življenje, kar naenkrat sem ostala sama, fizično sama na kmetiji, Zoran je zbolel, sinovi po svetu in na delu, hvala Bogu za prijatelje...živali imajo žur, ker nekje ne dela električni pastir, jaz iščem drva za zimo, ta petek imam premiero v Mali Drami “ Amelia E.", vadim...v meni pa nek čuden mir in misel “bom, bom , zmorem, bom že...” isti stavek reče Amelia v moji predstavi ( to je prva ženska, ki je z letalom obletela svet ) in resničnost se prekriva na odru!“ je naša priljubljena igralka Zvezdana Mlakar zapisala na Facebooku, še prej pa je razložila, kaj se je zgodilo njenemu soprogu Zoranu.

Na rutinskem pregledu so mu povedali, da ima zamašeni dve žili ob srcu in da mora takoj na operacijo, da mu naredijo dva obvoda. "To je bil šok, ko smo se vsi kar naenkrat zavedali, da nam lahko odideš v trenutku! Divjanja in valjenja čustev, strahu in silne želje po življenju ne znam opisati, ko je šel moj mož v “ akcijo”, kot mi je napisal v SMS-u, preden so ga uspavali, sem se povezala z njim, kot še nikoli v življenju. Vse se je srečno končalo in danes že ve, da je tukaj, da mu je uspelo in, da je pravi “srečko”,“ je razložila Zvezdana in dodala: „Življenje melje in postavlja vprašanja, ne moremo mu uiti. In,če imamo drugo priložnost kot Zoran in vsi mi z njim, bodimo iskreni in dosledni v odgovornosti za svoja življenja in se v vsakem trenutku zavedajmo, da nikoli ne vemo, katere bodo zadnje besede,ki jih bomo izmenjali z nekom, ki ga imamo radi. Na obeh straneh življenjske črte. Vse najboljše, dragi Zoran!“

Zoranu želimo hitro okrevanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.