Magazin > VIP
6028 ogledov

Ana Klašnja: "Neumno bi bilo pustiti to službo"

Ana Klašnja Instagram
Prima balerina Ana Klašnja se v zadnjih mesecih spopadala z novimi izzivi.

Vrhunska baletna plesalka in žirantka šova Slovenija ima talent Ana Klašnja priznava, da ima po mesecu dni še vedno težave priti v vrhunsko formo, saj tudi baletniki zaradi koronavirusa kar dva meseca niso imeli ustaljenih treningov. "Prvi mesec smo uradno delali od doma, drugi mesec pa smo bili na čakanju, tako da smo se organizirali sami in vsak dan ob 10.00  zjutraj skupinsko vadili preko spleta. Sedaj imamo že en mesec vaje v Operi, 3. maja smo imeli že prvo predstavo, ki so jo predvajali na TV Slovenija, nastopili pa smo tudi že v sklopu Junija v Ljubljani. Napovedane imamo še štiri predstave The Great Gatsby, namesto dveh, saj bomo tako lahko zagotovili, da v dvorani ne bo preveč ljudi hkrati," pravi Ana, ki je mnenja, da se je za baletnike vsa situacija še kar dobro izšla, a vseeno meni, da zaradi izostanka rednih treningov v enem mesecu še vedno ni v stari formi. 

Ana si sicer želi, da bi kot solistka lahko plesala še pet let. "Neumno bi bilo pustiti to službo, saj mi nudi varnost in tudi rada to počnem. Še vedno uživam na odru. A tudi če bi danes končala, nimam obžalovanj, saj sem odplesala vse vloge, ki sem si jih želela. Po koncu kaiere plesalke pa si želim, da bi me znotraj Opere lahko prekvalificirali, najraje bi delala s solisti in se posvetila svoji kolekciji plesnih oblačil," si želi Klašnja. 

Najbolj vesel, da je bila dva meseca doma, pa je bil Anin sin Jaša. "To je bilo najlepše, da je bil Jaša zelo vesel, da sva oba doma in da mu ni treba zjutraj v vrtec, nama pa v službo. Prvi mesec smo tako kot vsi pospravljali omare, potem pa smo veliko hodili ven na sprehode, kuhali in pekli. Če bi še dolgo trajalo, bi lahko postala pujsa Pepa (ha, ha)," je še razkrila balerina. 

Nov izziv na kanalu Joonglaa!

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice