Magazin > VIP
18648 ogledov

Zvezda šova Znan obraz ima svoj glas postala mamica

maja oderlap Facebook
Že objavila prvo fotografijo …

Pevka in voditeljica Maja Oderlap, ki je blestela tudi v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, je v porodnišnici Celje na svet spravila svojega prvorojenca, ki sta mu s partnerjem nadela prelepo ime, Lev.

Maja je veselo novico in fotografijo majhnih rokic objavila na Instagramu. "Najlepši zvok, ki lahko obstaja na tem svetu je prvi otroški krik. Danes zgodaj zjutraj je za nepopisno srečo in solze poskrbel najin sin LEV. Lev, hvala, da sva lahko postala tvoja mami in ati," je zapisala pevka. Čestitke!

Maja pa je s svojimi sledilci pred kratkim delila prelepe nosečniške fotografije in ob eni izmed njih zapisala: "Še zadnji nosečniški teden je pred mano. 40 jih ne mine kar tako. Prečudovito obdobje pričakovanja, veselja, ljubezni, no tudi kakšna tegoba se najde vmes. Hvaležna sem prav za vse. Iskreno si želim, da bi to doživela prav vsaka ženska na tem svetu, ki bi rada postala mama."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice