Magazin > VIP
42056 ogledov

Naša voditeljica se je poslovila od gledalcev

maja oderlap Facebook
Čaka jo nova vloga.

Simpatična voditeljica in pevka, Maja Oderlap, je včeraj odvodila zadnjo oddajo Popoldanski klepet na televiziji Veseljak.

"Danes še zadnjič sedem pred kamero. Vesela sem, da smo se družili in veselili skupaj. Že čez dobrih 14 dni pa me čaka tista najlepša vloga v življenju. Zelo se je veselim,“ se je pred začetkom oddaje svojim oboževalcem na Facebooku oglasila Maja, ki bo kmalu postala mamica.

Rdečelaska nam je konec maja zaupala, da ji nosečnost ne povzroča težav. "Mislim, da sem ena tistih srečnih nosečnic, ki se počuti odlično. Vsaj za zdaj (smeh). Sem v osmem mesecu nosečnosti. Sicer pride kakšen dan, ko me bolj boli v križu ali pa slabše spim, ampak se trudim, da sem normalno aktivna, da se dosti gibljem. In to mi pri vsem pomaga. Vsa dela še opravljam brez kakšnih koli posebnosti. Nikoli namreč nisem doživela nobene nosečniške slabosti, niti v prvih tednih nosečnosti ne,“ je za naš medij povedala in potrdila, da je zanosila v času, ko smo jo lahko gledali v šovu Znan obraz ima svoj glas. "Tisto obdobje je bilo posebno, čudovito a precej stresno, veliko je bilo usklajevanj, priprav, tudi ostalih nastopov ... Nosečnost me pri nobeni od teh ni ovirala. Sicer sva si oba s partnerjem Andrejem Grobelnikom želela družine, seveda pa si nisva mislila, da se bo to zgodilo ravno v tem času. Po tem, ko sva izvedela, da bova postala starša, sva se odločila tudi za dodatni neinvazivni predrojstveni test, ki odkriva tveganje za nastanek določenih genetskih nepravilnosti, sledile so še ostale preiskave, na koncu še dolgo pričakovana morfologija. Po vsem tem se počutim bolj mirno, seveda pa sem v velikem pričakovanju pred še neznanim – porodom.“

Novo na Joongli!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.