Magazin > Film & Glasba & TV
45481 ogledov

Šok, to se Denisu Avdiću v živo še ni zgodilo!

Denis Avdić Voyo/ zurnal24.si
Si predstavljate? Nekdo se bo danes močno "tepel po glavi".

Sinoči se je na Pop TV odvil finale priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, v katerem je slavila Eva Boto. Poleg Eve, pa je na svoj račun prišel tudi eden izmed gledalcev, voditelj Denis Avdić je namreč podaril povsem nov avtomobil. A vse ni šlo povsem gladko. Voditelj je ob pol enajstih zvečer v živo poklical srečnega nagrajenca in čeprav je telefon zvonil do konca, se nesrečnik ni oglasil. Ko je Denis poskusil z drugim nagrajencem, se je zgodba ponovila. 

A v tretje gre rado, pravijo, in tako je tudi bilo. Tretja nagrajenka se je kljub pozni uri oglasila na Denisov telefonski klic in dobila povsem nov avtomobil ter razkrila, da je veliko nagrado osvojila ravno na svoj rojstni dan. Očitno ji je bilo res usojeno, medtem ko se bosta kar dva danes verjetno pošteno sekirala, da sta sinoči prekmalu zaspala. Denis se je na ta račun pošalil, da upa, da je bila številka stacionarna in se nesrečnikoma na telefonu ne bo izpisalo Pop TV. 

Komentarjev 6
  • Avatar Lannilena
    Lannilena 00:05 17.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • fiston 18:10 16.december 2019.

    No, če je sam klical, pa če upa da je bila stacionarna..., ni ravno vrh intelekta, ker to bi pa lahko vedel ali kliče stacionarno ali mobilno številko.

  • Avatar cikove
    cikove 15:53 16.december 2019.

    Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

Sorodne novice