Magazin > VIP
6662 ogledov

Pop TV šokiral svojega žiranta: "Kaj ste vi meni naredili!“

tomaž mihelič
1/4
POP TV
Obraz Tomaža Miheliča iz skupine Sestre morate videti.

Sinoči je kot gostujoči žirant v šovu Znan obraz ima svoj glas nastopil Tomaž Mihelič alias Marlena, ki so ga med oddajo kar dvakrat presenetili. Prvič, ko je videl, da bo Srđan Milovanović skočil v njegove čevlje, drugič pa, ko mu je Katarina Venturini sporočila, da bo nastopil v novi sezoni šova Zvezde plešejo.

"Tomaž, vem, da si velik oboževalec naše oddaje, zato je čas, da ti nekaj sporočim. Zelo boš moral paziti na stopala, ker si postal tekmovalec četrte sezone šova Zvezde plešejo. Čestitam," je novico sporočila Katarina. Tomaž, ki je bil globoko ganjen, je takoj po razglasitvi novice povedal: "Ljubim te, Katarina. Tako dobro se bom naučil plesati, da te bom lahko enkrat povabil na ples. Obljubim, da bom dedec. Ko sem jo občudoval kot majhen fant, sem si vedno želel biti tako kot Katarina Venturini. /.../ Kaj ste vi meni naredili.“

Pozneje je simpatični pevec in novinar še dejal: "Zdelo se mi je, kot da sem v oddaji Petra Polesa Dan najlepših sanj. Toliko presenečenj na kupu nisem imel v celem življenju. Nisem vedel, da bodo nastopile Sestre. Za to presenečenje, pa so mi na generalki rekli, da me bodo gor poklicali, ker bomo imeli dobrodelno akcijo. Seveda sem bil takoj za, potem pa tako. Na mami prisežem, da nisem ničesar vedel in ko sem zagledal Katarino, se mi je zdelo, da sanjam. Verjetno se je videla reakcija. Prav pogledati si moram posnetek." Na vprašanje, če se danes začnejo plesne priprave pa je povedal: "Najprej bom potreboval 14 dni dopusta, da se umirim. To je bila zame šok terapija."

Tomaž ima s tovrstnim šovom že izkušnje, a ne na POP TV. To oddajo so namreč v okviru Spet doma pred leti predvajali na TVS. Tomaž je s Špelo Kralj leta 2010 celo zmagal.

Komentarjev 2
  • migi 09:42 02.december 2019.

    OMG....kr neki!!!!

  • perhan63 08:48 02.december 2019.

    Obljubim, da bom dedec...kdo je to reku... pederajsl