Magazin > VIP
9335 ogledov

Denis Avdić privil Stareta

denis avdić radio 1
Nekdo ne govori resnice ...

Voditelj jutranjega programa na Radiu 1 Denis Avdić se je spustil v besedni dvoboj z legendarnim športnim komentatorjem Andrejem Staretom.

zlata žoga ballon d'or Afera glasovnica Šport Stare: "Zgodba z zlato žogo je zame zaključena."
 
Slednji je prišel pojasnit zaplet pri glasovanju za prejemnika zlate žoge, prestižne nagrade, ki jo vsako leto podeljuje revija France Footbal. Letos je nagrada šla v roke Lionelu Messiju, ki igra za Barcelono.

Andrej Stare trdi, da je Messija na glasovnici postavil na tretje mesto, medtem ko omenjena revija trdi, da za Messija slovenski komentator sploh ni glasoval.
 
"Kdo zdaj laže?" ga je vprašal voditelj Denis Avdić, ki se z ekipo pospešeno pripravlja na dobrodelni Denis Avdić Show, ki bo 19. in 20. decembra potekal 28 ur v živo iz centra prestolnice.

andrej stare Zapleta se Šport France Football je Stareta postavil na laž
 
"Kdor je pač kredibilen, je kredibilen. Jaz nisem glasovalec, ker bi me tja postavil kdorkoli. Jaz sem bil naprošen, da sem glasovalec. Če pride do napake, pač pride. Jaz vem, da sem oddal korektno, ta zgodba je zame zaključena," je poudaril Stare.

"Je zlata žoga zlagana nagrada?" je naprej »vrtal« Avdić. V pogovor se je vključil tudi novinar Ekipe, ki se je odločil zadevo podrobno raziskati. Kakšen odgovor je podal, si poglejte v videoposnetku. Denis Avdić Magazin Drama na radiu: Avdić le nemo gledal, Deželak v solzah …

Komentarjev 3