Šport > Nogomet
2380 ogledov

Andrej Stare še enkrat več poskrbel za razburjenje

Andrej Stare Profimedia
Dobitnik zlate žoge z manjšo podporo iz Slovenije.

Lionel Messi je šestič osvojil zlato žogo, za ta podvig pa ni potreboval podpore iz Slovenije. Priznani slovenski komentator Andrej Stare, ki že vrsto let oddaja glasove v imenu slovenskega nogometa, tokrat na prvo mesto po svojem običaju celo ni postavil Cristiana Ronalda, je bil pa Portugalec tokrat v njegovih očeh še vedno drugi najboljši nogometaš sveta.

Ob objavi glasov iz posameznih držav, naj bi Stre na prvo mesto je postavil mladega Francoza Kyliana Mbappeja, na tretje Edena Hazarda, na četrto Roberta Lewandowskega in na peto Virgila van Dijka. Niti med peterico najboljši se ni znašel kasnejši dobitnik zlate žoge, kar je ujezilo privržence argentinskega zvezdnika, ki jih tudi v Sloveniji ne manjka.

A izkazalo se je, da so bili objavljeni napačni glasovi. Stare je Messija le uvrstil na seznam, postavil ga je na tretje mesto.

V minulem letu  se je sicer zameril hrvaški javnosti. Takrat namreč ni oddal glasu za kasnejšega zmagovalca.

andrej stare Zlata žoga Šport To je Andrej Stare odgovoril besnim Hrvatom Andrej Stare Besni Šport Andrej Stare razburil hrvaško javnost Andrej Stare Zlata žoga Šport Stare pojasnil, zakaj je dal glas Ronaldu in ne Messiju andrej stare Komentar Slovenija Kaj je treba tega Staretu, Hrvatom, Slovencem?

Komentarjev 2
  • dusan11 16:49 04.december 2019.

    Take trotle jaz plačujem z rtv naročnino

  • Avatar Leon
    Leon 11:51 03.december 2019.

    Kdo tega pijančka favorizira na RTVS ? Doktor HIK,HIK.....