Šport > Nogomet
29330 ogledov

To je Andrej Stare odgovoril besnim Hrvatom

andrej stare Facebook
Andrej Stare se je znašel pod plazom kritik s strani naših južnih sosedov, saj pri glasovanju za dobitnika Zlate žoge med svojih pet izbrancev ni uvrstil Luke Modrića.

Luka Modrić je novi dobitnik Zlate žoge, nagrade za najboljšega nogometaša leta. Zadarski nogometni virtuoz je tako glavna tema hrvaških medijev, ki so prepolni hvale na račun nizkoraslega vezista.

Luka Modrić, zlata žoga Zlata žoga Šport Končana dominacija Ronalda in Messija

Našli pa so se tudi takšni, ki so se kljub prepričljivi zmagi obregnili ob priljubljenega slovenskega novinarja Andreja Stareta, kateri njihovega idola sploh ni uvrstil med svojih pet favoritov.

Hrvaški mediji navajajo, da so čisto vsi preostali novinarji iz naše regije v glasovanju za Zlato žogo Luko Modrića uvrstili na prvo ali drugo mesto, le novinar slovenske nacionalne televizije Andrej Stare se je odločil, da med svojih pet izbrancev ne uvrsti kapetana hrvaške izbrane vrste.

Andrej Stare Besni Šport Andrej Stare razburil hrvaško javnost

Stare se je odločil, da prvo mesto dodeli Cristianu Ronaldu, drugo Edenu Hazardu ter tretje Lionelu Messiju. Na četrto je uvrstil našega izjemnega vratarja Jana Oblaka, medtem ko je peterico dopolnil Kylian Mbappe.

Luka Modrić, zlata žoga Debate Šport Ronaldova sestra besni, Griezmannova puščica Messiju in Ronaldu

Zaradi svojega izbora se je Stare znašel pod plazom kritik, zato se je odločil, da hrvaškim medijem odgovori z sms sporočilom:

"Mojih pet igralcev je po mojem okusu, so glavni igralci najboljših klubov. Modrić je odličen igralec, toda moram povedati, da sem bil zelo presenečen, da je prejel vse te nagrade. Seveda mu iz srca čestitam. Z nogometaši je enako kot z ženskami, glasbo ali turističnimi destinacijami. Meni je prav tako žal, da naš Jan Oblak ni prejel niti ene točke s strani hrvaškega predstavnika."

Luka Modrić Modrić Šport Modrić razkril človeka, ki mu je prinesel Zlato žogo Ada Hegerberg Seksizem Šport Incident na podelitvi zlate žoge
Komentarjev 12
  • brina73 15:14 06.december 2018.

    Kakšno razmišljanje pa je to Leon, tudi Čeferin ne igra nogometa!

  • kapibara 09:57 05.december 2018.

    Stare,z zadnjim stavkom si jim dal,kot pravijo na Hrvactkoj Alki: Uuuuu SSssssrrriiidddduuuu

  • Avatar Leon
    Leon 09:51 05.december 2018.

    Kdo je Andrej Stare in v čigavem imenu izbira nogometaša leta ? Naj spomnim,da Stare NIKOLI ni bil športnik ,torej čisti laik glede nogometa ! Če pa mislite Stareta kot "komentatorja" športnih dogodkov ,potem si oglejte prispevek na Youtube ,kako ...prikaži večo komentira športni dogodek. https://www.youtube.com/watch?v=pO35Q1R9Jzk Žalostno in sramotno je ,da takšno pijančevanje plačujemo s RTV prispevkov !