Magazin > VIP
33804 ogledov

Tako je bila Teja Perjet videti v obleki za 8 evrov

teja perjet Facebook
Tudi za pomemben dogodek ni segla globoko v žep.

Da je Teja Perjet, blogerka, podjetnica, resničnostna zvezdnica in mamica, po dveh porodih in v svojih srednjih tridesetih videti še bolje kot pri dvajsetih, smo že pisali. Na vsakem dogodku, kjer se v zadnjem času pojavi, žanje poželjive poglede in komplimente. Bili smo priča, kako se z njo spogledujejo celo postavni mladeniči. Kaj se ne bi, ko pa s svojo popolno postavo in iskrenim nasmehom očara vse naokoli.

Teja Perjet in Jani Jugovic Magazin Tako se je Teja Perjet spremenila skozi čas

In če ste mislili, da Teja za svoj popoln videz zapravi na tone denarja in časa, ste se pošteno ušteli. Prejšnji teden se je cool mamacitaa udeležila Eme, kjer je bila tudi gostja v alternativnem prenosu s komičarko in radijko Tanjo Kocman, in blestela v obleki z bleščicami, popolni za tovrstni dogodek. Teja pa je razkrila, da je njena obleka stala le slabih osem evrov. "Pa je še en event za nama, Ema 2019 in uživala sem na polno, še posebej zato, ker je zmagal pravi komad. Zala, Gašper, bravo. Ostanita taka še naprej in naj vaju negativizem ne doseže. Sta nekaj posebnega, drugačnega in vajina glasba poboža dušo. Oblekico sem našla v Zari in v njej sem se počutila fabolous (čudovito op. a.). Ni važn, kaj oblečeš, ampak kdo si. In jaz sem mamica, ki ji je denarja za drage obleke res škoda. Prioritete so se spremenile. Pa še najbolj srečna sm, če dobim dobr deal. Akcije, popusti, 2 za 1, jp, to sem jaz," je Teja zapisala na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Going for that one million euros look in a 7.99 euros dress;) 👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗 Pa je še en event za nama - @emaevrovizija 2019:) Top je blo in uživala sem na polno, še posebi zato, ker je zmagal pravi komad. @zalagasper bravo. Ostanita taka še naprej in naj vaju negativizem ne doseže. Sta nekaj posebnega, drugačnega in vajina glasba poboža dušo. Oblekico sem našla v Zari in v njej sem se počutla fabolous;) Ni važn, kaj oblečš, ampak kdo si. In jst sm mamica, k ji je denarja za drage obleke res škoda. Prioritete so se spremenile. Pa še najbl srečna sm, če dobim dobr deal. Akcije, popusti, 2za1, jp that’s me. ... ... ... #event #ema #ema2019 #nightout #party #meandhim #alonetime #nokids #glam #fashion #fabulous #diva #cheap #bestbuy

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

Teja Perjet Magazin Uff, strastne fotografije Teje in Janija, nekaterim se zdijo čez rob!
Komentarjev 4
  • miki1234 07:22 25.februar 2019.

    ko ti na vse zgodaj kr malo sili na bruhanje...

  • vodice 18:55 24.februar 2019.

    Spet samopromocija,bljek,res ni cela z obleko vredna 8 ojrov.........obrvi kot KONG FU.....

  • marija34 20:31 23.februar 2019.

    Koliko je bil placan pa delavec kateri jo je naredil skregano z vso logiko.

Sorodne novice