Magazin > VIP
4799 ogledov

Teja Perjet v skrbeh za svoje zdravje obiskala zdravnika

Teja Perjet Ana Gregorič/ Instagram
Je kriv predporočni stres?

Blogerka in podjetnica Teja Perjet bo septembra končno dahnila usodni da svojemu Janiju Jugovicu, s katerim sta se pred sedmimi leti spoznala v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa. Teja je na Instagramu že objavila fotografijo v poročni obleki, ki pa seveda ni tista, ki jo bo oblekla na dan D.

"Imam dve obleki, eno za obred in drugo za žurko. Ker sta mi bili obe tako všeč, se nisem mogla odločiti le za eno. Videl ju ni še nihče, razen moj najboljši prijatelj Klemen, tako da bo obleka, tako za svate kot za Janija, popolno presenečenje," je povedala Teja, ki za predporočni stres nima časa, kot pravi sama. Drug teden si bosta z ženinom ogledala prostor, nato pa začela z razpošiljanjem vabil. Poleg oblek pa ima Teja izbrane tudi čevlje in to športne copate za 24 evrov. V petah se bo namreč sprehodila le na obredu.

Preglavice so Teji v zadnjem času tako povzročali le kilogrami, saj je bila tako močno shujšana, da je obiskala celo zdravnika, ker je bila prepričana, da nekaj ni v redu z njeno ščitnico. Preplah je bil lažen, Teja pa je na skromnih 57 kilogramov nazaj že pridobila šest starih. 

Poroka prestavljena

Bodoča mladoporočenca sta datum sprva določila 9. septembra, a sta slavje prestavila na 29. september. "Devet je pravljično število, poleg tega je moj rojstni dan 9.1., Janijev 9.2., Sia pa se je rodila septembra, ki je deveti mesec," je o simboliki števila devet, ki sta si ga želela v svojem poročnem datumu, razkrila Teja.

Komentarjev 1
  • kapibara1 18:58 17.maj 2019.

    Mislim, da je bil v tem primeru, za svoje zdravje , ogrožen zdravnik, ...

Sorodne novice