Magazin > VIP
32608 ogledov

Opa, se je Teja Perjet fotografirala brez hlačk?!

Teja Perjet
1/8
Ana Gregorič/ Instagram
34-letna vlogerka je po dveh porodih bolj vroča kot kadarkoli prej ...

Vlogerka, podjetnica in cool mamacitaa Teja Perjet se je odločila, da bo svoje telo ovekovečila s čutnim fotografiranjem, rezultat pa vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih, oglejte si ga v galeriji. 

teja perjet Magazin Tako je bila Teja Perjet videti v obleki za 8 evrov

"In potem mi Ana Gregorič pošlje fotke in ostala sem brez besed. Kar se pri meni nikoli ne zgodi. Kar gledala sem in gledala in bila tako ponosna nase. Ponosna zato, ker se v svoji koži res odlično počutim in počnem stvari, ki me osrečujejo. A ni ravno to smisel vsega," je na Instagramu ob fotografijah zapisala Teja in razložila, zakaj se je odločila za takšen podvig: "Tale serija fotk je bila moje darilo sebi za dan žena in vsaki ženski želim, da bi enkrat doživela kaj takega. Seveda pa ne gre brez vtikanja, obsojanja, mnenj ... 'Teja, mami si. Drugače bi bilo, če bi se takole slikala, ko si bila smrklja.' Resno? A niso te slike veliko več vredne ravno zdaj. Zdaj, ko vem kaj hočem. Zdaj, ker stojim za njimi. Sem ženska, izobražena, s svojim podjetjem, zaljubljena, srečna. In v prvi vrsti mamica, ki svojim otrokom sporoča, da ni nič narobe s tem, če se imamo radi in to tudi pokažemo. Če se pohvalimo z dosežki in uspehom, ki smo ga dosegli. Ana Gregorič je iz mene izvabila samozavestno žensko in nastale so izjemne fotografije na katerih je odkrito oz. skrito ravno toliko, da se jaz dobro počutim. In zopet smo pri JAZ. Jaz počnem stvari, ki me osrečujejo in samo jaz živim svoje življenje. In nikomur mi ni treba odgovarjati, le sebi. Ker sem jaz tista, ki bom nosila posledice za svoje odločitve."

Teja Perjet in Jani Jugovic Magazin Teja Perjet šokirala: "Ni nujno, da se bova poročila"

Teja pa je na eni izmed fotografij, na kateri kaže tetovažo, razkrila tudi, da njeno življenje ni bilo vedno tako rožnato, kot je danes. "Moj prvi tattoo. Naredila sem si ga pri 28ih letih, ko se je vse skupaj začelo. Raziskovanje mene. Takrat sem točno vedela zakaj želim, da prav ta napis postane del mene. Bila sem v postopkih umetne oploditve, kjer je bila psihična bolečina veliko hujša od fizične. Prav tako nesrečna sama s sabo, službo, nasploh s smerjo v katero je šlo moje življenje. Mnogokrat je bila prisotna bolečina, a sem vedela, da je to trenutno stanje. Predaja pa bi bila večna. In zame ni prišla v poštev. Nikoli. Če pademo, vstanemo in če boli, ne obupamo. Zmoremo veliko več, kot si mislimo," je prepričana. 

Komentarjev 19
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 06:08 14.marec 2019.

    če nimaš pamet za pokazat pokažeš rit......

  • vodice 20:54 13.marec 2019.

    Obup,izobražena?Ne bi rekel.Nima trohice soli v peti,kaj šele v glavi?Katastrofa....

  • McClain 20:44 13.marec 2019.

    bi bil kar dolgcajt, če bi bil Serepentinšek v vsakem članku, a ne? Čist fajn je tole videt za spremembo. Fajna je.

Sorodne novice