Magazin > VIP
7900 ogledov

Teja in Jani o presenečenju: Začelo se je klavrno

teja perjet, jani jugovic Facebook
To je doživela družinica.

Znana vlogerja in kuharja, nekdanja udeleženca šova Gostilna išče šefa, Jani Jugovic in Teja Perjet, sta svojim otrokom pripravila veliko presenečenje. Taja, Janijevega sina iz prejšnje zveze, Inaja in Sio sta namreč odpeljala v pariški Disneyland. Za družino je bil izlet nekaj posebnega, saj so bili otroci prvič na letalu. 

Teja Perjet Magazin Novica tik pred poroko: Teja si je premislila, Jani začuden

“Noro je bilo. Začelo se je sicer klavrno, saj so morali otroci po zelo zgodnjem letu najprej priti k sebi, ampak ko so se enkrat naspali, je bilo pa božansko. Če sem jaz jokala tri dni skupaj, potem si lahko mislite, kako je bilo za otroke,” je za Žurnal24 povedala Teja in dodala, da sta bila mlajša dva otroka zelo navdušena nad liki, ki sta jih srečala v parku. “To so njuni idoli. Mislim, da pa jima je bila najbolj všeč čarobna predstava z Elso in Ledenega kraljestva in Pepelko. Taj pa je bil najbolj navdušen nad letom in nad tem, da je šel tokrat dlje kot do Hrvaške.”

Sicer pa se par pripravlja na poroko. Na prvi ples sta se pripravila pri Maji Geršak. "Preden smo se lotil najinega poročnega plesa, sem rekel Maji Geršak, da sem res lesen, da res nisem za ples in da bo tole kar velik problem. Ok, po nekaj treningih sem ugotovil, da pa mogoče nism tako zelo lesen in ne vem, kako je to Maji uspelo, ampak jaz dejansko uživam v plesu ..." pravi Jani.

Par naj bi se poročil še ta mesec.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:26 19.september 2019.

    Wanabeee zvezdniki. Sam da se klika.