Magazin > VIP
27552 ogledov

Teja Perjet: To se je zalomilo na njeni dekliščini

Teja Perjet Instagram
Prijateljice so jo presenetile, ona pa je obtičala zunaj.

Vlogerka Teja Perjet in njen partner Jani Jugovic, ki skupaj ustvarjata uspešen vlog Cool fotr, se bosta ta nedeljo poročila. Devet je namreč njuna srečna številka, zato sta za usodni dan izbrala nedeljo, 29. 9. 2019. Par se je pred leti sicer spoznal v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, imata tudi dva otroka.

Teja je pretekli konec tedna uživala še na zadnjem "samskem" žuru s prijateljicami, ki so poskrbele za neverjetno presenečenje, ki pa ni šlo povsem po načrtu. Za presenečenje ji je na zasebni zabavi v Kristalni palači nastopila Nuša Derenda, a se je Teja ravno pred njenim nastopom ponesreči zaklenila ven, telefon pa pustila na zabavi. Prijateljice so jo na vse načine poskušale priklicati, premražena Teja pa je naposled le prišla nazaj na zabavo in bila osupla, ko je zaslišala, da ji prepeva Nuša Derenda. "Presenečenje je res uspelo, s sestro sva zrasli ob njeni glasbi in vsej evrovizijski vročici. Sicer pa smo se odlično zabavale in počele vse neumnosti, ki se jih na dekliščini počne. Podarile so mi tudi album, v katerega smo nalepile skupne fotografije, vsaka je nekaj napisala, lokal smo imele samo zase, res mi je bilo všeč," je razkrila Teja, ki pravi, da je nekaj dni pred poroko še vse zelo hektično.

"Če bi bilo vse že urejeno, to ne bi bila midva. Pa tudi nisem tipična nevesta, da bi bila rada v središču pozornosti. Predvsem bo to en lep dogodek, sproščen, verjetno bom tekala za otroki, ker ne morem iz svoje kože, kljub temu, da bomo imeli animatorko. Poročno obleko sem tudi izbrala, vmes sem si enkrat premislila, v sredo pa mi jo še prikrojijo po meri,"  še dodaja Teja. 

Komentarjev 3
  • wingspan15 15:32 24.september 2019.

    Ma ne moreš verjeti. Ko misliš, da si videl že vse, se spet prikažeta.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:41 24.september 2019.

    Ana Fetiševa je spet našla novo tarčo. In zdaj vsak dan bolj pomembne informacije o tej wanabeeee "zvezdnici". Da o Cool fotru ne izgubljam besed. V Sloveniji se res da živeti prav od vsake neumnosti, samo od poštenega dela ne.

Sorodne novice