Magazin > VIP
19387 ogledov

Teja in Jani poročena: Tako prečudovita je bila nevesta!

teja perjet, jani jugovic
1/8
Instagram
Naša slava kuharja in uspešna vlogerja, Teja Perjet in Jani Jugovic, sta dahnila usodni "da“.

Teja Perjet in Jani Jugovic, ki sta zaslovela s šovom Gostilna išče šefa, v katerem sta se tudi zaljubila, sta včeraj v Brdih dahnila usodni da. Njuna hči Sia je pred prihodom neveste trosila cvetje, njun sinček Inaj pa je na mamico čakal v očkovem objemu.

Na poroki je bilo tudi veliko znanih obrazov, med drugim so prišli radijska voditeljica Jerica Zupan, Špela Grošelj in njen partner Gregor in tudi Indira Ekić, ki je nevesto naličila ter se ji za čast tudi zahvalila: "Hvala, da si mi zaupala makeup na tvoj najlepši dan. Pomeni mi ogromno. Želiva vama neskončno ljubezen v zakonu.“

Teja Perjet Magazin Teja Perjet: To se je zalomilo na njeni dekliščini

Datum poroke, 29.9., sta skrbno izbrala. Število 9 obema namreč veliko pomeni. "Jaz sem rojena 9. januarja, Jani 9. februarja. Stara sem bila 29 let, ko sva se spoznala, poleg tega pa je 9 takšno pravljično število ...“ je za naš medij pred časom povedala novopečena žena, ki je svojega dragega tik pred poroko presenetila z novico, da bo prevzela njegov priimek, četudi tega najprej ni nameravala storiti, ker je priimek Perjet zelo redek.

Paru čestitamo! 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.