Magazin > VIP
2874 ogledov

Ta kuhar je najbolj seksi Slovenec leta 2019

teja perjet
Oboževalk to, da se je ravnokar poročil, ni odvrnilo od glasovanja …

Najbolj seksi Slovenec letošnjega leta je postal Jani Jugovic, znan kot vloger Cool fotr. Najbolj privlačnega Slovenca vsako leto izbirajo bralke in bralci spletnega portala Zadovoljna, lansko leto je naziv osvojil Franko Bajc.

Jani je zbral kar 29 odstotkov vseh glasov, tesno za petami pa mu je pevec Luka Basi, ki je osvojil 26 odstotkov vseh glasov. Očitno so mladi očki nekaj, kar se ženskam zdi hudo seksi, s tem pa se strinja tudi Janijeva soproga Teja.

"Zavedam se, da je Jani seksi, meni je že ves čas najbolj seksi Slovenec. To, kako je videti, pa ni tisto, kar je najbolj seksi, pač pa to, da je ful dober oči, da veliko časa nameni meni in otrokom, da je do mene pozoren … Seveda mi je bilo smešno in sem ga zaradi tega malo zbadala, obema nama je bilo, a šlo bi mi na živce, da bi zmagal nek dvajsetletnik, zato sem vklopila svoj tekmovalni duh. Dvajsetletnik je lahko luškan, ne more pa biti seksi, seksapil dobiš skozi leta," je povedala Teja.

Teja Perjet in Jani Jugovic | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.