Magazin > Film & Glasba & TV
32613 ogledov

Odzivi na kandidate šova: Zdaj kliče POP TV že vsakega s ceste

zvezde plešejo
1/11
POP TV
Pop TV je razkril znane obraze, ki se bodo pomerili v novi sezoni šova Zvezde plešejo.

V četrti sezoni plesnega spektakla Zvezde plešejo, ki bo spomladi na POP TV ob nedeljah ob 20. uri, se bo pomerilo deset zvezd. Koga je televizija povabila k sodelovanju, si lahko ogledate v galeriji, na spletu pa so odzivi na izbor kot vedno mešani. 

Nam se zdi izbor posrečen in obljublja pestro sezono, ki bo kot vsakič verjetno tudi letos dosegala lepo gledanost. Kaj pa pravite vi?

Nekaj mnenj:

Če sta že dva v šovu, zarad katerih sem hotla preskočt to oddajo sta me Tomaž in Alja prepričala, da bom vseen gledala.

Ja zvezde, ki so res zvezde se ne gredo tega. Zdaj kliče pop tv že vsakega s ceste. Kar naj gledajo sami to sranje, izbor nikakršen. 

Ja očitno je, da “eni”ne gledajo plesni šov ampak vse kaj drugega...men je prav top izbor nastopajočih in mislim,da bo še zelo pestra ta plesna sezona.

No ja, pa bom ob nedeljah fraj, ko ne bo kaj za gledat, škoda no, da lahko vsak pleše in se pojavlja na tv.

Več jih bo zarad Denisa gledalo kot ne. Pač nabor je čim bolj pisan, da vsak najde koga zaradi katerega bo gledal. Gledanost bo pa še zmerja top, kljub temu, da so skoraj vsakega sodelujočega tukaj samo popljuvali. 

Ok, no...koliko komentarjev v smislu "kdo sploh je to" bo sedaj spet napisanih... Če vi prvič slišite za neko osebo ali je ne poznate, še ne pomeni, da oseba ni znana in da je nihče ne pozna... Lahko pa tudi malo "pogooglate"... 

Nekateri pljuvajo po ljudeh, da jim ni potrebno pljuniti v roke … Nekaterim ne bo nikoli nič prav, ker jim je še lastna koža pretesna. Manj ozr. neuspešni ljudje poskušajo s kritiziranjem razvrednotiti uspeh drugih. Dajejo vtis, da so pametnejši od drugih. Razlog za kritiziranje uspeha drugega je največkrat zavist. Lasten neuspeh jih boli in s kritiziranjem, celo z žaljenjem drugih, da zmanjšajo razliko med sabo in drugimi. Ne zavedajo se resnice : "Kar seješ, to žanješ.' To pomeni, da se človeku povrne vse, kar reče ali naredi. Kar da, to bo tudi dobil. Če daje sovraštvo, bo tudi prejel sovraštvo; če daje ljubezen, bo dobil ljubezen; če neprestano kritizira, bo tudi sam kritiziran; če laže, bodo lagali tudi njemu; če goljufa, bo goljufan. 

No enkrat je vsega lepega konec. Edina oddaja na POP TV, ki sem jo gledala, zdaj pa še te ne bom. Res, ampak res nikjer ne vidim niti ene zvezde, oziroma zgleda, da je pri nas lahko vsak zvezda ki ima pet minut časa. Škoda, da boste uničili res dobro oddajo. 

Komentarjev 9
  • brekimil 04:50 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • nimbcirria 02:05 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Dannilenka
    Dannilenka 00:14 05.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com