Magazin > VIP
36699 ogledov

Zvezde plešejo: Tekmovalka gola v Playboyu, v nevarnost spravlja poročenega soplesalca

Zvezde plešejo Pop TV
Te fotografije Kaje Vidmar morate videti!

Kaja Vidmar, 24-letna lepotička je letos ena izmed zvezd, ki plešejo, in ni nov medijski obraz. Vidmarjeva je kot najstnica nastopala v priljubljeni seriji Moji, tvoji, najini, moškemu delu občinstva pa je v spominu zagotovo ostala lansko leto, ko je svoje ženske čare pokazala v reviji Playboy in to pred fotoaparatom vrhunskega Aleša Bravničarja

Kaja je med vajami za oddajo Zvezde plešejo, ki je zaradi trenutnih okoliščin do nadaljnega odpovedana, poskrbela tudi za burno dogajanje okoli mednožja svojega poročenega soplesalca Mihe Vodičarja, a ne na način, ki bi si ga katerikoli moški lahko želel. Televizijski plesni par je v prvi oddaji namreč priznal, da Kaja na vajah precej opleta z rokami, zato mu je na eni izmed vaj podarila ščitnik za mednožje, ki pa ga Miha med oddajo ni nosil, kot je razkril voditeljici Tari Zupančič.

Sicer pa se je za mlado svetlolasko pred enim letom začelo novo obdobje, saj je po desetih letih končala zvezo, ki jo je začela že pri rosnih trinajstih. "To je bil moj prvi in edini fant, razhod pa je bil pozitiven in veliko olajšanje, saj se je lomilo že kar nekaj časa," je zaupala za zurnal24.si. Kot smo lahko videli, pa se Kaja prav nič ne lomi v plesnih korakih, saj se je že v prvi oddaji odrezala odlično. Lepotici ples sicer ni tuj, v enem izmed intervjujev je namreč razkrila, da je kar šest let plesala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponosno predstavljam naslovnico katere fotkanje je bilo eno izmed mojih najljubsih in najbolj posebnih. Obozujem izzive, drugacnost, umetnost, obozujem projekte, ki me dopolnjujejo in dodajo kancke k moji celotni podobi in osebnosti. Sem zelo sirokomiselna oseba, sprejemam ljudi in njihova dela, ambicije ter plane taksne kot jih imajo. Veckrat bi si zelela, da bi se predvsem dekleta medseboj podpirala; vitka, mocnejsa, visoka, manjsa in se sprejemale taksne kot smo. Ljubile svoje telo in si veckrat to povedale in same sebi in svojemu telesu pokazale, da se imamo rade. Rezultat krasnega projekta - prvic v @playboy samozavest in moc zensk dopolnjuje strahospostovanja vredna zival..tako fotografiranje je mogoce izvesti le z mocno profesionalno ekipo, ki se dopolnjuje z idejami in si zaupa. To je mogoce le z redkimi odlicnimi fotografi, kot je @bravnicar, s katerim sva skupaj sodelovala ze pri vecih projektih. Vsekakor tudi hvala @iannrichie za nore hairstyle @miss.birk za cudovite stylinge in @rancdravinja, ki nam je ponudil carobno okolje skupaj s kobilo Tornado, ki se je na snemalni dan predstavila v vsej svoji velicini in milini. Ni pomembno kdo si in kako izgledas, pomembno je, da se spostujemo, da se cenimo, da smo pogumni in da se podpiramo z dobrimi nameni. Vsem mojim sledilcem pa posiljam ogromen objem in moj zadnji verjetno najbolj znani stavek “ zmozen si veliko vec kot mislis da si, ne oziraj se na druge, you are your own priority” Magazine: @playboy Slovenia Avgust/September Photographer: @bravnicar Stylinge: @miss.birk Hairstyle: @iannrichie Shooting place: @rancdravinja

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar) on

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:23 10.maj 2020.

    Danes vsaka ki si naredi joške , mora njih hitro pokazati , da dobi povrnjene stroške ! To je isto , k da si jaz podaljšam Q za 20 cm in ga kažem naokoli , kakšno moškost imam - nedelujočo!

Sorodne novice