Magazin > VIP
13806 ogledov

Tekmovalka šova Zvezde plešejo šokirala mimoidoče

zvezde plešejo, Kaja Vidmar POP TV
Kako bi reagirali vi?

Mlada igralka, znana po svoji vlogi v humoristični seriji Moji, tvoji, najini, Playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde Plešejo Kaja Vidmar se je odločila za nenavadno, a zelo prijazno potezo. Mimoidočim je poklanjala cvetje, da bi jim polepšala dan. 

"Danes podarjam. Mimoidočim, da jim polepšam dan. Z veliko željo, da navdihnem, motiviram moje sledilce pri sprejemanju drugačnosti, večkratnem podajanju komplimentov in ne kritiziranju, stopanju iz svojih okvirjev in podarjat rožice v rožasti obleki sredi tujega mesta, kjer se ne znaš dobro njihovega jezika. Ideja in inspiracija," je na Instagramu zapisala Kaja. 

Lepa igralka, ki je pred kratkim izdala tudi svoj knjižni prvenec Sama svoja prioriteta, je dan polepšala kar 50-im mimoidočim in razkrila, da ker ljudje niso navajeni, da brez razloga prejmejo rožico, najprej reagirajo z "ne, hvala". 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • banedih461 22:56 21.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com