Magazin > Film & Glasba & TV
11666 ogledov

Ali je Planet TV v teh oddajah Milijonarja priredil vprašanja?

milijonar, jure godler Planet TV
V teh oddajah so vprašanja drugačna …

Ali Planet TV za znane tekmovalce v Milijonarju, katerih izkupiček gre v dobrodelne namene, prilagodi vprašanja, da bi prišli čim dlje in darovali čim več denarja? Ko je v oddaji sodeloval Challe Salle, smo namreč opazili, da so bila vprašanja povezana s športom in njegovo glasbo, kar je raperju in športniku seveda blizu. Med drugim je dobil tudi vprašanje: Kakšen je naslov pesmi Challeta Shalleta, ki ima več kot 7 milijonov ogledov na Youtubu?

"Da bi s posebnimi gosti ustvarili še bolj zanimivo tematsko oddajo, se seveda nekatera vprašanja dotaknejo njihovih področij delovanja, ki so pogosto tudi iztočnica za zabavna kramljanja z voditeljem," so nam odgovorili s Planeta. Prav tako pa je voditelj Jure Godler že priznal, da so pri dobrodelnih oddajah do svojih gostov bolj popustljivi: "Ker gre za božični čas in dobrodelne namene, se spodobi, da je Spartacus, naš računalnik, bolj prizanesljiv. Jaz pa sem tako ali tako vedno na strani tekmovalk in tekmovalcev in tudi tokrat ni bilo drugače. Mislim, da imajo vipovci v resnici težjo nalogo kot širši javnosti neznani ljudje – nihče ne želi razočarati dobrodelnega društva, za katerega igra. No, to seveda ni razlog, da se zaradi tega ne bi mogli vseeno zabavati."

Komentarjev 7
  • Janez Zorman 17:03 08.januar 2021.

    Samo da ne gledamo več prejšnjega penzionista. Godlar je top.

  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 13:57 07.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na ur0 od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več p0drobnosti ..... ➤➤➤➤ ➤ LovesMeetx.Com

  • leonardo 08:26 07.januar 2021.

    No, jaz osebno ne morem gledati Milijonarja in to zaradi Godlarja. Tako narejenega voditelja še nisem videl. Mogoče je dober za štose, za takšne oddaje pa ne. Njegov predhodnik je bil v začetnih oddajah res malo lesen ampak, če primerjaš ...prikaži več tega danes, je bil on vrhunski.

Sorodne novice