Magazin > Film & Glasba & TV
6020 ogledov

Ne boste verjeli, kaj bo prodajal Challe Salle

challe salle
1/4
Glasbenik Challe Salle ima podjetniško žilico.

Challe Salle je te dni predstavil svojo novo pesem Pariz, za katero je še pred karanteno in krizo zaradi koronavirusa posnel spot, ki je v samo štirih dneh presegel 100.000 ogledov in zasedel drugo mesto lestvice Trending na Youtubu. 



"Kljub situaciji s COVID-19 sem se odločil, da bom izdal nov videospot, ki je bil seveda posnet pred časom karantene. Šlo je za veliko preizkušnjo, saj gre za moj največji projekt do sedaj, kar se lahko opazi tudi pri kvaliteti glasbene in video produkcije. Trudil sem se nadgraditi svoj stil in ustvariti nekaj modernega in osvežilnega za našo sceno. Pariz je energična pesem v reggaeton in hiphop stilu, vendar je zapakirana malo drugače, kot je bila publika vajena do sedaj. Govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija. Rdeča nit pesmi je mesto Pariz - svetovna prestolnica romantike, z edinstveno kulturo in umetnostjo, ki očara vsakega. Zaradi ljubezni bi storil vse in šel kamorkoli, samo, da sva skupaj. A tudi, če ostaneva doma, nama nič ne manjka,“ je povedal naš uspešni glasbenik, ki letos praznuje deset let glasbene kariere.

Četudi se je življenje zaradi izredne situacije ustavilo, pa Challetu ni dolgčas. 

"Kljub temu, da sem doma, imam še vedno veliko dela in poskušam svoj čas čim bolj kvalitetno izkoristiti. V stanovanju imam glasbeni studio, tako da lahko ustvarjam in delam na novih projektih. Kljub temu moram priznati, da močno pogrešam svoj bend, koncerte in publiko. Poleg glasbe s podjetjem Izstop ustvarjamo novo spletno stran in trgovino, kjer se bodo prodajala moja oblačila. S podjetjem Kopija-Nova ustvarjamo novo linijo mojih šolskih potrebščin, ki bo izšla pred poletjem, tako, da je kar pestro. Seveda pa nisem pozabil na šport, vsak dan se odpravim na treninig v naravo ali k prijatelju v garažo, kjer ima nekaj fitnes naprav. Zvečer si rad pogledam kakšen film ali pa v roke vzamem knjigo, trenutno berem Nova zemlja od Eekharta Tolla. Imam pa tudi to srečo, da ne živim sam.“

Challe Salle se pripravlja tudi na izid novega albuma, ki naj bi luč sveta ugledal 10.10.2020, načrtuje pa tudi veliki koncert z bendom v Ljubljani, nato pa še v Mariboru.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.